Saturday, August 29, 2009

Bersawang

Aku busy gile skang!! Semalam abes test vector..rase ok ar sikit..tp arini ade seminar lak..huh..aku busy gile skang..nk balik bebuke kt umah pn x sempat..haih..sian anak bini..wahhhhh..bile aku kawen?!! Xde ar..aku mmg xbuleh menulis blog ni untuk kesekian lame nyer..sian die..klau la blog ni sejenis rumah papan..mesti dah berhantu dah..

Bnyk ar sebab2 yg menyebabkan aku jd busy seperti masuk tronoh theatre shop (TTS) pastu kne commit gile, aku datang petang2 malam dtg lagi treining..uiii..tp yg aku dtg treining petang malam2 tu dah ok dah xde..abes dah jadik robot nyer..dah perform last week..dpt anugerah pelakon harapan..hikhik..*blush3*
Pastu lagi aku busy sbb test quiz ape ke jadah ar akademik yg bnyk2 nih..
Busy sbb bende2 seperti poster..fliers ngn adobe photoshop member2 rapat cam em ngn leplop ngn ezol..hahaa…xde2 aku iklas je..

Okeh orait nak cerita plak..pada suatu petang yg suram hujan renyai2..aku nak g teater..nak g prektis..tengah laju2 turun tangge..alkisah tersebutlah bahawe ade air ujan yang menitis2 kat tangge tuh..aku pijak la lopak air tersebut..berbekalkan selipar pink pekat yg aku pakai yang kurang grip.. aku pun tergelincir..dan tanpe membuang mase..aku terus guling guling guling..pusing pusing pusing..
Dengan sepantas kilat..due orang makhluk besar berwarne hitam datang menerpam aku..”easy man!” kate seorang makhluk..sorg lg usha2 kesian nak tolong gak..tp aku tak cedera pun..malu je..kihihihi..aku pn bgn dengan macho..ceit! ya..mereka adelah nigger..sorang muke macam Katy perry kaler itam tapi versi lelaki, sorang lagi mcm ronaldinho..pergh horrer..
Kesimpulan nyer..janganlah kite racist..tu je..haahaha..

kawasan kejadian

Ps: post ini mungkain ade berkaitan ngan tajuk..

11 comments:

ainulhusna said...

ape kaitan dgn tajuk plak?
ak xnampak *kesinambungan* tajuk dgn post ko.haha..

Ayie a.k.a Nyei said...

ntah..ade kot..lame tak update..so bersawang ar..haahaha

Ayie a.k.a Nyei said...

ntah..ade kot..lame tak update..so bersawang ar..haahaha

Farihah Ahmad said...

zrassssss3~
*tlg bwang sawang (centu kot bunyik)*

Ayie a.k.a Nyei said...

ahahah...gune pedang ke farihah? hahaha..bunyi die srrreehhh shherrehhh..kot..ahahaha

asmiedar , 20 said...

wah..macam nangka busuk jatoh r..hahahahaahahaha

asmiedar , 20 said...

wah..macam nangka busuk jatoh r..hahahahaahahaha

Ayie a.k.a Nyei said...

hahaha..tau xpe..tp nangka kurus ar..haahaa

KITTERMINT said...

ah tak kira, takde kaitan pun dengan tajuk.. tett.

peklah said...

ko ni cite xabis la ayie!
hahaha...
kasi tamat la citer!
agak bersawang la blog ko!

ayie said...

haaha..aku tau..bz dowh..