Friday, September 4, 2009

Nur Kasih..hehe


td aku tengok nur kasih..tp x puas ati..mcm x seronok seperti dulu kala..ade orang komen tu citer tiru dr novel lg..aku agak kecewa..

9/4/2009 5:30:11 PM #
citer ni mcm hampir sama ngan novel adam dan hawa...
part2 kt jeddah tu memg same!!!!
fiza


adekah cerita yg awesome ini hanye 1 peniruan dr 1 novel yg awesome?!! aku taktau..
bwh ni aku print screen komen..jgn try bace..nanti juling..



sebahagian komen kat tv3/nurkasih..

...

ramai yg komen adelah pempuan..komen mereke adelah tacing2..rase nak nangis..dan menangis3..ape lah pempuan..relax ar..kn? chill saje..

well..aku x kesah..aku nak komen gak..mampus ape orang nk cakap ape aku layan nur kasih..citer tu awesome..haaha..

td aku betul2 tak puas ati..kenape katrina tak kuar..aku pun terus

beberape minit pastu..


ok fine..due2 komen pn aku yg tulis..tp aku wakil je..tu member aku yg same tak puas ati..


kesimpulan nyer..iklan planta tadi memang tak best..boring dan menyampah..lame lak tu..iklan tu memang taik..dah macam 1 cerite lain..start arini aku ban planta!! sape2 yg buat kuih raye + kek ngn planta aku taknak datang rumah!!

mak!! jangan buat kuih ngn planta! taknak balik kampung nanti!!

jom komen lagi? tv3/nurkasih

. . .

9 comments:

zarul said...

thanx n kredit 2 rahim..
coz bg ak ngan ayie tgk nur kasih hr ni..
hehheheheh...

PenSeL 2B said...

gua minat gler cter tu.xpenah miss kot..
..last gua tengok time nk masuk episod 2...pastu da malas...

hudadida said...

haha aku pon ske tgk cite nih..
hehehe..

Jack-O said...

tumpang lalu..

eh.. cite ni bkn mmg adaptation drp novel ke?

MaN SoLiD said...

style la pensel 2b..
mmg ko x miss cte 2..
hak3...xD

Ayie a.k.a Nyei said...

razol: leptop rahim je ade tivi kat sini..rahim kool!! haaha

pensel2B: hahaha..*baling kasut*

Jack-o: yeke? ehehe..taktau la plak..ingat fresh2 dr otak pengarah dier..

cik amiratul husna said...

cite tu penengg!

Ayie a.k.a Nyei said...

aah!! aku lupe tulis!! citer tu peneng gile!! hahahaa

SasHa Lee said...

mula2 akuh tgk citer tue memg besh..tapi sejak akhir2 nie baru akuh perasan..ada babak2 nyer dia tiru novel adam dan hawa..
**my feveret novel woo...;))
**tapi biasalah bnyak cerita2 nie banyak amik dari novel..