Tuesday, September 15, 2009

slamat ari raye!

ni gambar mase zaman dulu2..

jom raye umah aku..klau nak carik kt google earth taip kampung chat..pastu klau carik umah aku die ade tapi sipi2 je nampak..haa mesti ade..kat BAWAH AWAN umah aku tuh..*gugel earth memang dengki!!*

ni gambar last year
dis year dah tambah lagi 2 orang..


nak mintak maap ar macam biase..
dah..
tu je..
slamat ari raye..



...

12 comments:

KITTERMINT said...

bape adk bradik kau ni ayie. ramai2. tapi takde ko nyer mk pon. uhu

Ayie a.k.a Nyei said...

6 je..ade la..aku yg tengange besar tuh..lagi satu time kecik yg kat depan yg masih budak tuh..tu ar aku!! berubah kot..hahaha

aRien de GreaT said...

ayie..nnti dtg la amek kad rya kite ek..xpblish pun xpe..kite bg ikhlas..utk smua followers :)

KITTERMINT said...

eh yg baju merah tu bukan kau ke. haha

afifahramli said...

slmt ari rye

Ayie a.k.a Nyei said...

heehe..thanx arien..
rin..tu abg ngah aku arr..hahaaha..
ye ye slmt ari raye pipah..

-ezl- said...

ayie.. yang budak duduk kat atas riba belah kiri tu tunjuk middle finger ke? wtf!

Ayie a.k.a Nyei said...

mane ade..tu mubasyir tu tunjuk jari kelingking ar..mcm azwan ali gitu..haa..amboi amboi amboi~

hudadida said...

yg ko nganga besa sgt tu pesai..
da mcm org kene sawan je aku tgk..
berat sgt ke dak tecik kat pangku tuh..hiks..

ape pon slamat hari raye..
maaf zahir batin.. =D

Ayie a.k.a Nyei said...

memang..berat die 19 kilo..due kampit beras tau x?! hahaha

Yern Ain said...

wow.meriahnye pica raye!
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI! :)

Ayie a.k.a Nyei said...

ehehe..tahuu..slamat ari raye gak yern ain!