Tuesday, August 11, 2009

Tolong Aku

td bucang a.k.a addy a.k.a. adnan hanapai *rakan* maen2 tagged..dia maen tekan2 tengok gmbar pempuan name 'meet me'..

tibe2 tanpe terduga..bucang terkejut!
die menjerit2!!
die panggil lam..
lam datang tengok..
lam jerit2 jugak..
diorang excited!!
man datang tengok..
man pun nak jerit2 jugak!!
razol datang tengok..
dah tau kan..sure la razol pn nak jerit..

bucang jumpe penemuan yg mengejutkan sume pihak di situ..
bucang memang legend mlm ni..
bucang jumpe gambar awek ni..



uu..~~ nape muke die mcm aku..
aku pn sedar muke die mcm aku..
sume orang ckp muke die mcm a? kuu..
aku xde pn potoshop gmbr ni..

walaupun bucang legend..
tapi tak legend sgt..
die over excited..
lepas save gmbr ni..
dia pegi buat post kt blog BH
die tak tengok pn name minah ni..
die tak tekan pape pn kat gmbr minah ni..
uu..

aku nak kenal ngn die..

sape2 ade tagged..

tolong aku..
abeskan 10-20 minit carikan gmbr minah ni..
korang maen ar 'meet me' mcm bucang maen tu..
sape jumpe aku belanje ciken chop..
klau jauh, aku belanje gak tp lambat ar sikit..
ni seriyes ni..tak macam gule2 followers tu..tu tipu..hahahahaa

tolong~~
kene cepat..klau tak nanti die tukar profile picture..
dah susah nak cari..
tolong ye kawan2..~

aku tak gersang..aku tak sangap..aku rase die spesyel je..
tolong ye..~

13 comments:

zAcK said...

buleh2.. tade hal..
janji misti dikotakannn~

khair 3rd said...

bapak aa
xkan ade ko yg ke-2 lak
mintak2 dijauhkan

Ayie a.k.a Nyei said...

zack amad tolong aku..ciken cop wei..hahaha

tu yg aku nak tau sgt tuuu ajim!!

azrul said...

cube la usha history..

Ayie a.k.a Nyei said...

xleh..mende alah tu tekan2 kt page same..xde history...T__T

PuAt said...

demn... bdak kampung aku dow.. sriyes.. nak nombo dy x? gtalk aku pasney..

adrina sidek said...

ish3...
betul ke nih??
hurmm~

Ayie a.k.a Nyei said...

puet jgn memain dowh..kite sedang seriyes..ye dak adrina? betul2 ni x tipu...

Straight Edge said...

ini adalah kenyataan.... ayie-2 da muncul... tp dalam jantina lain.. adakah kemunculan dia akan bawa kegilaan spt ayie si kotak itu ? ni kena hubungi pak sako tioman ni dok...

Ayie a.k.a Nyei said...

haahaha..xde..aku tgk gmbr die mcm normal je..tp gmbr aku pn normal gak..

tp yg penting gmbr die bukan stret dari kamera..ini gmbr edit2 tepi ni..haahaa

zarul said...

hahhahaha..
da jmpe da...
hahahhaha..
ap lg wey..
jejak ksh la..
hahahhaha

Ayie a.k.a Nyei said...

tak reti ngayat dowh razol!! hahaha

PurPlez said...

best gile jumpe muke sejibik!
haha~
p/s: nak jugek~