Sunday, January 31, 2010

Oh Pakgad!!

pakgad ni kadang2 level kebengongan die melampau..

nampak org x pakai kad metrik diorang eksaited..

nampak budak rambut panjang, terus kejar..

nampak kete parking kat line kuning lagi la gembire sbb kete tu xleh lari sndiri..

ini satu contoh kete yang malang..

pakgad penyaman ni hati busuk..

busuk sangat..

takde belas kasihan..

kalau kite manusie,

jumpe kete macam ni, kite nak saman gak ke?


sedih3...*geleng3*


tulisan dah takleh nak buruk lagi dah..

"LETAK KANDGESAN DIGARISAN KUNING" pun buleh!! hakhakhak..

haihh...tu tak cukup bangang lagi..

ni imej berharge kat bawah ni menunjukkan pakgad sememang nyer mabuk2, serabut mase bagi saman..

kete malang ni pancit bhai..


ohh kasihan kasihan kasihan pakgad..



...



pacik!!

nak sangat saman ye?

saye parking kat line kuning ni..

kuning pekat ni!!

cepat ar saman!!

kamonn!!



...





saman la..hmm??

...




17 comments:

FatinZol said...

baru aku tau ko bwk troli g kelas.Syabas inspektor shahab!!

PuAt said...

bodo ayie.. pulang balik troli tu,, ak gak yg kena saman kang.. dh la sticker troli tu atas nama aku

cik amiratul husna said...

*tido kejap*

aD said...

HAHAHAHA!!!
cam bab nye post..!!
ko mmg x mkn saman nye budak =.="

Ayie a.k.a Nyei said...

fatinzol: aku bwk troli kalai ramai pesenger je..pastu kalau nk g lab je..sbb kalau parking kat luar klas nnti ade orang lalulalang main2..

puet: ni troli aku nyer lah..yg ko register tu dah eksiden aritu dah hancur tebakar dah..mintakmaap..

atul: bgn3!! g lab jom!!

addy: aku tak makan saman sbb saman kena bayar..aahhh pape lahh!! =.=''

Half said...

HAHAHAH... sengal tul

Wan Izzul Fathi said...

ayie kau kutuk kereta aku kan...

xmau kawan...

Ayie a.k.a Nyei said...

haahaha..pinjam jap je ezol..aku memfemeskan kete kau..bukan slalu pun die msuk blog kn...hehehe

dila said...

ahahaha...
aku ingatkan main2 je..rupe2nye kisah benar.

dah pakgad tu takde keje..ni je keje dia.terpaksalah.

Ayie a.k.a Nyei said...

haaha..aah kan..nak wat macam mane..haaha..ko pun elok la dah berhati2..haaha

DH said...

Erk..
Ko potong rambut ek?
Ke itu mmg rambut ko yang sebenar?
Asal gamabar lain jugak yg aku perasan ni..
Hakhakhak..

KruteX D Typo said...

pak guard ni jenis typo gak rupanya.. kehkeh

Aisya J said...

HAHAHA!
Everytime blog ni ada post baru belum baca pun dah gelak.
Sambil baca pun gelak. Nanti habes baca lagi gelak pastu teringat teringat pastu bagitau kawan sume HAHA
:)

nur cahya said...

ko kire ok lagi dowh.. pakgad uitm perak lagi bangang!! ko tau aku dah kena saman sampai 4x.. kawan nak anta masuk kolej pon susah!! dorang kate pakgad kt UTP lagi ok dr uitm.. giler strick!!

Haikal Baik said...

dude,fuckguard ni xpnah keja ak lg dow..rambut ak so far selamat je..ahaha

thomas said...

oh!KE20 ku kena saman.

Ayie a.k.a Nyei said...

dh ko tgk gamba mane? haaha..rambut aku pendek je skang..

weh botak tu bkn typo tu tulisan buruk weh..haahaa

pakgad mane2 pun ramai yang macam tu..pelik3..apesal la ngngade sgt..lepak2 je la..bukan dpt kt diorg pun duit tu..

haaha agak ar haikal..cemane ko leh x kena2 lagi nih..cis3..

thomas..sian gile ko..