Monday, January 25, 2010

Anthurium


*nada seriyes*

ini anthurium, berkomuniti..
ade ramai..
macam-macam-macam jenis..
dan saiz..

yang ini normal, tapi kaler nyer gelap..


yang pink ni lagi menarik dari yg hijau tadi?


ade yang panjaaannngg~ tapi keping..


yang ni aku taktau lah apehal die mencanak..tapi ini normal..
*tahan gelak*


wooppp!!
hati-hati!!

jika tidak dijaga,
seandainya, jika, anda terlibat dalam hubungan yg tidak sihat,
anda buleh terkena jangkitan chlamydia, sifilis atau gonorrhoea!!

tak takut?

*geleng3*

kite tengok cemane penyakit tuh buleh efek..







...

hah! mati kau..


takut?

*angguk2 kepale korang*

tapi ni belom keronik!

jika penyakit ini dibiarkan berterusan..
tidak dirawat..

maka melaratlah ia..



tukar kaler siap woh!! tekleh lurus aku cakap kau!!

haahaha..

ohh tetinggal! ini orang jepun! *cingcingcing* hahhahhahhah..



dah? ok?
haahahahaa..

nak lagi?

haaha ini satu orang inesen yg tersilap langkah!!

uu..



urhh..
tashaa!~

baiklah, kite tuka topik skett!

aritu gi kemeren ngn bdk2 TTS ade femelidei..tu yg jumpe anthuriyem reramai tuh..
pastu mase kat satu tempat peranginan nih..cewah peranginan ar sgt..aku ngn acab ngn cemat gi toilet..alangkah tekejut nyer dan teperanjat nyer kitorang apebile menjumpai.....


timbunan sampah ini dalam setor kat bawah tangge kat basement..



suare sengau acab: haa...dapatlah kite lihat di sini timbunan kotak yg hitam dah banyak..bahawe ini tunjukkan kantoi dah yang setoberi-stoberi kite beli kat kemeren hailen adelah palsu..bukan sume ditanam ye haa..



diorang sume kena import..
..
fresh lah sangat..
spell product pun salah..urhh..
...

kredit kat atul sbb kenalkan aku ngn anthurium

35 comments:

Aidi-Safuan said...

mak aih. cam lucah jer entry nih. :p

Ayie a.k.a Nyei said...

agak ar..aku pun selambe je tak tapis..haaha

k e r e p e k t e m p e said...

perghh nasib baik tak trmasuk dlm mana2 kategori kat atas ni...
scary movie kot...

SoLiD said...

hak3...
cm siot jek entry ney..
cuak doh..
huhu...
tp stroberi 2 mmg cm pantiang jek..
blh lak import2..
pntipu tol..

noor afzan said...

aaaiya...pe celite nih...
pasal bunga ke pasal lain nih?

Ayie a.k.a Nyei said...

haahahaha..acab..btul ke xde? haaaha..

tu ar solid..kitorang tengok pun pelik..bnyk lak tu..cipai je..

aa..afzan..ni pasal bunge la ni..haahaha..

AuraFIza said...

klo pk +ve, bunga tu saaaangat unik!

klo pk -ve, woaahh..mcm2 leh nmpak..

haha..

dila said...

haha...lucah giler entry atas..
sy suka y pink tu..hehe

Ayie a.k.a Nyei said...

AuraFlza..hahahaha...tau xpe..kuul kot bunge tuh..haaha

erk..dila..elok2 ckp suke yg pink..leh salah anggap woh..haaha..

Al-Faizal said...

hahaha...nice blog ko nih...tak penah tgk benda2 tu sumer la kawan...

Ayie a.k.a Nyei said...

haahaha..tu ar pasal..best gak share2 walaupun macam tak berape betul care share tuh..haaha

miss faten said...

haha. ko ni menasihat tapi secara tersirat ke?? guna bunga pulak an. agagaga :D adoyai, nasib baik aku dah matured :P


anyway, peh strawberi import? xboleh belah...

Ayie a.k.a Nyei said...

hahha..sbb aku tau readers aku org dah matured la aku wat camtu..cewah konon..hahahaa..

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

hahaha.. tatau nk pk biru ke putih.

Ayie a.k.a Nyei said...

putih3..putih lg elok..ahaha

biztoone said...

wakakkaaka gelak guling2 aku

FatinZol said...

ahha...pandai je ko cari bunga tu eh...

Ayie a.k.a Nyei said...

haahaha..bunge tu datang serah diri..aku tak cari pun fatin..haaha

NiNa' said...

hihihi

Rahmat Putra said...

nice post...!! GO GREEN

ndessoo said...

nice post...

Ayie a.k.a Nyei said...

go green oyeah!! tapi tak macam blue? hahaha

Aisya J said...

Haha! Baik punyaa entry LOL

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahaha..baik ke jahat? konpius jap..

Aisya J said...

"BAIK" hahah!

cik amiratul husna said...

nape tak upload gambar tasha skali? :D

Ayie a.k.a Nyei said...

perlu ke? hahaha

Ayie a.k.a Nyei said...

dahh!! atul dah atul!! hahahaa

cik amiratul husna said...

NICE! :D *jgn bgitau tasha,habislah kite nanti*

Ayie a.k.a Nyei said...

hakhakhak okeh!! ;D

Half said...

HAHAHAHAHAH... bongoi... tasha mengamuk nanti...
abis aaaa....

ejaa said...

bengong punya gambar.hahahaha

misi hawa said...

terkulat2 aku bc post nih..

lufkin said...

cam sial!! hahaaha

Tazzra said...

wakaakakakaka....