Saturday, January 23, 2010

Gigi

amaran: post ini ganas dan berdarah2..

pernah aku menyeksa, meletupkan pacat..
kini, tak teragak2 untuk menyeksa manusia pulak..





...
...

suatu malam yang sunyi..

..

kedengaran suara jeritan seorang kanak-kanak lelaki memecahkan keheningan..

tige blok yg sejajar telah mendengar jeritan itu..

taknaaakkk!! sakiittt!! jangggaaaaaannnn!!
tiddaaakkkk!!



...


diam lah!! sakit ape bende!!..lepak je!! buat macam upanapin tuh..kite sangkut benang kat pintu, pastu tarik nnti tetibe je dah tecabut..ok?



umm..uu..ok...


aku pun amek benang dlm drower..
hati berkobar2..huahaha..abes kau mubasyir..



bukak mulut!

aaaaaa....

sepantas kilat aku ikat gigi malang yg goyang tuh..

tedeng!!



sbb bekobar2 tadi dah melampau sangat..
aku tak sangkut pun benang tu kat pintu..
aku sentap jeeekk!!

huahahahaha!!

pttiiiussss!!

ARRRGGHHHHH!!!! SAAAKKKKIIITT!!!

ohh...!
benang terlucut laa~ licin ni!!


urhhh...sakiiitt~

sakit sikit je..kejap lagi ok! orait2..
2nd trial..




PTIIIUUSSS!!!
lucut juggaaaakkk!!!

UUUUUUAAAAARRRGGGGHHHH!!!!!!


aku terase tensyen sikit3..
tapi idea baru keluar..

along..nenek dulu cabut gigi pakjang pakai tangan je..nak trai?

haa..

hikhikhik
*gelak dlm hati*


PTIUUSS!!

huahh!! bejayee!!




dah satel..



depan: gigi
blakang: *blur* mangsa yang penat..

sape nak dokter gigi palsu leh contact aku pasni..terime kasih..umm jap..aku tak cas memahal..

ps: mak bapak kanak2 ni tak terlibat sebab diorang due2 dah lari masuk bilik taknak tengok anak sendiri kena seksa..

:perghh..ngeri gile...

31 comments:

hudadida said...

ahahaha..lom penah ag aku cabot gg pakai tangan..hik hik..
brani gak ank buah ko eh..=P

aRien de GreaT said...

hahahha..tkutnyer menengok mende alah gigi tuh..fobia bebenor...dulu teman penah sekali cabut gigi macam gitu..huhuhu..ayah teman cabutkan...adoiii,...takut teman

DauS said...

cilako pnye ngeri..

FatinZol said...

adeh....

seriau aku mengoknye!

spark acap said...

stail haram!

Ayie a.k.a Nyei said...

kena pakse..die tepakse beranikan diri tuh kak hudadida..haaha

hahaha..ape rien takut cbut gigi..budak kcik tu relax je xyah bius pun..ahaha..

nuhan said...

hahahahaha aku tingat aku kecik2 dlu ayah aku nk wat camtu gak,ikat benang.tapi aku xmau trus lari masuk bilik takoot wooo~kui3 :P

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahaha..abes ar anak sedare aku ingat sampai tue aku penah rentap gigi diee..hahahaha

miss faten said...

woit ayie, terasa aku kau tunjuk cabut gigi tuh. walaupun sudah sepuluh tahun berlalu zaman aku mencabut gigi susu. agaga.

anyway, ko memang sengal.
nasib baik ko ada post entry baru.
hahahah~

ejaa said...

sian anak sedara ko ade pakcik mcm ni.
gagagaggggggaga

DH said...

Ngeri beb..
Ehehek..
Nasib baik ko tak letak efek melampau2 dan gunakan gamabar yg asli..
Kalau tidak mcm tgk citer The Dentist jer nnt..
Hakhak..

Ayie a.k.a Nyei said...

aah kan..patut aku tambah darah sembur2 woh..hahahaha..

NiNa' said...

sakit!!!

Ayie a.k.a Nyei said...

tak sakit lah nina!! macam kena gigit semut jek!!

cikgu isza said...

x berani cabut gigi anak, g klinik je wlopun kena abis RM, kecut prut ibu..

Ayie a.k.a Nyei said...

ahaahaa..takpe tu ckgu..takde beza bnyk pun..result die same je..gigi itu ilang..heehe

pudding pie said...

bikin suspens jek


ngeri plak kalo tang gigi ni
huhu

Ayie a.k.a Nyei said...

haahhaa..gigi dah goyang..nk cuak ape..ludah pun bleh kuar kot..haha

Iznie said...

adeyh...

walaupun cabut gigi jer...

tapi ta smpai aty nak tgk....

trasa ngeri wei...

huh..takut!!!

ta penah cabut gigi camtu...
mesty saket...kan2??

berani tol adek kecik tue... hee

Ayie a.k.a Nyei said...

ntah..macam tak jek..haaha..die kuul je lepas kena cabut gigi..siap makan keropok lg..haaha..ni tipu..

Iznie said...

hahaha...
takkan terus makan jajan plak...
hohooho


waa..hebat adek tue... anak sapa la tue... :)

Ayie a.k.a Nyei said...

ahahahha..tu anak sulung long tuh..

BezBuddy said...

taubat ak nk pgil ko...hahaha

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahaha..tu taubat tu maksud nyer mmg nak panggil aku la kn? ade gigi rosak ye? heeeheeheee~ *muke evil abes*

maisarah bt md ismail said...

WOO ! yg menengoknya plak yg rase seram. gile ngeriii.

-ezl- said...

teringat zaman aku sunat dulu..



eh eh.. sori salah komen..
crite pasal gigi ye.. igt kan crite pasal khatan..

sori beb :D

Ayie a.k.a Nyei said...

gigi susu jek maisarah..heehe..

haahaha..mengong ezol...

ila de cute said...

uwaaaaaaaaaa cian nya mubasyir..

Ayie a.k.a Nyei said...

haahaha..takpe..die suke je gigi goyang2 tu dah tercabut kak ila..ahaaha

||| PöJìé PööH ||| said...

OMaigoddd!!
Teringat zaman2 kecik2, bila mak la doctor gigi, mak la doktor sakit tuan kat Pojie n adik2 hero yg lain!
hahah..
xleh blah bila mak guna benang xberjaya, cara lebih ganas akan dilakukan, guna PLAYARRRR!!
giler ah!

Chris said...

hahahha..tkutnyer menengok mende alah gigi tuh..fobia bebenor...dulu teman penah sekali cabut gigi macam gitu..huhuhu..ayah teman cabutkan...adoiii,...takut teman