Tuesday, April 28, 2009

Tag 6

1. Anda rasa anda hot?
kay!! tag ni utk pmpuan arr!! kay yg bg aku tag ni...
tp nk jawab gak..aku rase2 macam tak kot..

2. Upload gambar kegemaran anda.



3. Kenapa anda suka gambar ini
sbb ni hasil adobe photoshop aku yg awal2 yg aku perasan senirik bahawa ia best..



ni gambar2 asal nyer..hahaha..aku berjaye tukar kaler aku sendiri...

4. Bila kali terakhir makan pizza?
ari tu ngn em berdua je..kitorg dpt duit kazen2 aku bg sbb tumpangkn diorg kt utp mase adik diorg educamp..sori kngkawan..hakhakhak..em, kite kantoi dah..

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
dilwale dulhaniya le jainge - mehndi laga ke rakhna..haa kan kantoi dgr hindustan plak..hadoiaii....

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
men kuiz FB - Whats your mental disorder - Schizophrenic - hallucinate and have delusions..
kuiz fb mmg penipu..

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
nyei..

8. Tag lagi 6 orang :
ermi a.k.a noh
acap bdk skolah aku
fatin tulip
kittermint - rin
moqa
leplop


*Soalan seterusnya ada kaitan dengan orang-orang yang anda tag…

9. Sapa No 1 pd anda?
senior yg tepuk blakang aku smlm kuat gile kt depan v3 pmpuan pastu lari lintang pukang..situ gelap!! mane aku nmpk ko!! aku kenal dier mase induction kembara kt pangkor..

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
ade..name dier aiman solid..pergh..mati aku jap lg kena bunuh ngn 2 org ni..(aku fitnah je)

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.
budak yg nampak aku jatuh longkang secara live sbb dia berlari kt blakang aku..

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
ketua PnP aku mase UTPPC..dier best..cewah..

13. Siapakah orang nombor 2?
bdk skolah aku yg pelik..suke fly ari sbtu..ape masalah dier fly ari sabtu pn aku xtau..padahal ari sabtu leh je kuar ikut depan..

14. Bagi pesanan pada orang nombor 6?
lop..cari faisal tu lop..pastu kite pu? sampai die sa? dan in?
lop..update la blog ko lop..hahaha

11 comments:

monoloquedalamannoh said...

haha..xde makne aku nak jwb tag ko weyh..ape lak lari lintang pukang wey..wa cool kot..

Ayie a.k.a Nyei said...

hahaha..lu lari laju gile beb..hahaha..cnsider lintang pukang gak r..haha

khair 3rd said...

ye ke acap fly ari sabtu??

Ayie a.k.a Nyei said...

die kuar blakg g mkn roti canai..slalu gak r..hahaha...

PuAt said...

klu aiman bace,,,

aku dpat bygkan,,

stiap kali ko amik gambo,, msti ko kne photoshop pastu,, klu x mmg xde muke org dah..

Ayie a.k.a Nyei said...

puet jgn gtau aiman woii..hahaha...

aku tau..

klau die bace mmg terbelah 8 arr muke aku kena kapak..

hahahaha

LepLop said...

nanti aku update la ayiieee nanti aku respond kat sume yg ko tag mase aku rajin nanti...
nanti kite jumpa faisal kita pu..?
kita tum..?
kita se..?
kita kara..?
kita silam..?
kita ape? haa.. ini yg kita x taw..

aE_MaN SoLiD said...

pantek nye ayie..
pkoi hg satg..
@#%$**!!!

Ayie a.k.a Nyei said...

man ampun man!!

KITTERMINT said...

eh kenapa baru perasan kau tag aku. hahahaha. lepas google kittermint di tenet. muahahaha

Faridah Zulkifli (Jazz mocha) said...

haha mcm betul la..anyway, such a nice blog u got here..keep on writing! :D