Sunday, April 5, 2009

1st time kena tag..

inilah tag nyer..

Here are the simple rules :

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them your blog and let them know they have been challenged.

dgn berdebar-debaran hati seperti kunang2 yg telah malap..aku pun membuka la folder itu..name folder tu "'induction' Jan 09 (HARAM PANGKOR)" OHH DAMN.. bnyk gmbr berbahaya dlm itu..kiraan dari kiri..1,2,3,4,5...demn..kena gak gmbr ni!! aku cube tukar2 "arrange icon by" tu kn..xleh gak..die still yg ke-6.. T_T meh la share..


inilah dier gambar itu..kelihatan seorg gadis duyung sedang tersengeh lebar smbil memakai specs itam..dikelilingi lelaki2 gemuk, kurus dan berpasir..

cerite nyer begini..ketika kami sedang bermain polis sentri di pangkor pd februari 2009..seorg rakan yg bernama addy telah terpijak sesuatu yg pelik..maka demikian..addy pn jatuh lah berguling2 seperti seorang nenek yg mengandung..sejurus itu..terjatuh pula encik didit yg sedang kejar addy itu..kerana terpijak perut addy itu..

diperhatikan benda ape buat mereka jatuh itu..seekor duyung awesome cun hot cute sexy naughty babe (bubble jgn marah, aku puji ni..) sedang terdampar..ni la gambar kami selamatkan duyung tu..

dr kiri: watpe tulis korg bukan knal pn sume..dah r tu je..



aku nak tag...

Poek http://agakkacak.blogspot.com/
Leplop http://lopsihero.blogspot.com/
Puet http://chreet.blogspot.com/
Dyod http://dyodrocks.blogspot.com/
Rengit http://thecatsloverblog.blogspot.com/
Qilah http://aqilahsuhaimi.blogspot.com/

5 comments:

Cik TiRa said...

waaa, amat berbangge jadi org 1st tagged ko..wahaha

tu bukan ikan duyung la, tp DUGONG terdampar..haha

Anonymous said...

dugong jantan yg keliling tu la cik tira. ni duyung betina ni yg kt tengah tu je. haha

Cik TiRa said...

seekor dugong kelihatan begitu tekun membuat final touch up..haha

Ayie a.k.a Nyei said...

hahaha..addy la tu..dier yg jumpe..hahaha

LepLop said...

sori r ayie..
aku x wat lagi r..
nanti ade mase aku buat..
(pdhal byk gile mase)
ahhaha