Monday, April 27, 2009

Shenoo panglima yg kejam..


Tiga orang jepun datang ke Negara kami yg bernama Kawasani Depano CIMBO..diorg mmg jahat gile babi..bunuh org sesuka hati..kitorg bernekad nk lawan diorg sbb diorg 3 org je..last2..kami pn bersatu..kitorg buat perangkap..

Hari itu..Shenoo datang..kitorg pun panah la diorg..malang…perghh..x lut..

Masa itu aku kt atas jaga ‘tentera di sebalik semak’..tibe2 dapat tahu tentera panah kt bawah sume dah mati..perangkap kitorg sume dah hancur..kemak nyer shenoo!!

Kami yg nk ambush tu pn jadi takut gile..sumpah aku cuak..bersama aku adalah didit..ketika Shenoo dan 2 lg konco2 nyer sampai..kami ambush..didit kena tibai kat dada..dada didit agak pecah la time tu..aku terpa didit..”ini perlawanan yg paling insane..eh..brutal..” ape ntah didit ckp..tp die nk mati la..pastu Shenoo berenti serang..sbb org kampung aku sume dah KO..(aku x membantu ke?)

“Watashiwa papadom pono itikoshima..Kono dekosugi totoraniko..laya game tanaman..arigato gozaimas!” bermaksud..saya dan kawan saya akan datang lagi..kamu bersedialah dengan perangkap dan askar yg lebih baik..terima kasih..”

Hari yg dinantikan tiba..Shenoo dan kawan2 nya datang menaiki kuda hitam..menakutkan..kami sekali lagi nak buat ambush..tengah ready2..razol datang kt aku..”serang kaki kuda..bila kuda jadi sakit diorg akan jatuh..masa tu kita bunuh diorg..” kata razol dgn seriyus..

SERANNNGGG!!!! (aku ketua kg ke?apsal aku yg jerit time tu..) kami pun serang bersama..aku bawang sebatang kayu je time tu..memang nk ketuk kaki kuda..PAPP!! PAPPP!! PAAPPP!!! Aku ketuk kaki kuda sampai diorg bertiga jatuh…(bapak senang nyer..) pastu orang2 lain serang..belasah Shenoo dan 2 orang kawan nyer..

Nasib tak menyebelahi kami..Shenoo terlalu kuat..2 org konco2 nyer itu berjaya ditewaskan walaupun tak mati..tapi Shenoo bangun camtu je..

Shenoo pegi CIMB…kami tengok je..takut gile..biar lah dia nk kuar duit ke nak wat transfer ke..kami x kesah..tapi takut gile dah..

Tibe2 masa shenoo xde kt situ..konco shenoo yg gemuk telah menyerang konco yg kurus..diorg berbunuhan sesame sendiri..ape yg jadi ni? X tahu..diorg ckp jepun..

Masa konco kurus nak kalah..kitorg serang diorg..kami berjaya bunuh konco gemuk..tinggal sheno kurus..tp kitorg x buat pape..die nmpk cam baik je..

ZAPP!! Satu lembing menusuk dada kiri konco kurus..tentera mane ntah baling..

arggghhh!!! die jerit..(gerun babi)..”jgn bunuh aku!!” die jerit..”apsal plak?! Ko bunuh org kampung kitorg selambe jer..” balas kami..

“saya mahu bagitahu satu rahsia..sebenar nya..Shenoo itu bukan manusia..dia adalah campuran setan dan lembu yg telah memasuki badan manusia lain..dan..korg ada satu cara je utk menghapuskan dia..

Uih..aku terbangun…mimpi yg stylo..tp x tamat..celaka…

APE CARA NK BUNUH SHENOO KLAU DIA MASUK MIMPI AKU LAGI?!!

masih menjadi tanda tanya kpd aku..

8 comments:

احمد فضلى said...

hmmm, pada pendapat saya anda telah terkena rasukan syaitan
apa kata encik membaca doa tidur sebelum encik menidurkan diri encik
barangkali mimpi itu hanyalah mainan syaitan
encik jgn terlalu taksub dengan jalan cerita yang dibawa oleh shetoon itu ya
nasihat saya bacalah doa tidur sebelum encik tidur

jika tidak berkesan juga dan encik sekali lagi hanyut ke dalam buaian syetoon sheeno, cepat2 lah igt Tuhan dan zikrullah la kamu dan membaca ayat2 yg dapat menghindar diri encik daripada syetoon sheeno itu

insyaAllah

khazaidi kamaruddin said...

tak blaa mimpi ko. mmg ko jumpa syaitan2 bertopengkan manusia tu

Agakkacak said...

hahaha.. cool la mimpi tu, siap cakap jepun lagi. len kali sebelum tido, buat cam matrix, download skill2 kungfu, jijutsu, silat, taekwando, ilmu perang dsb.. confirm bole lawan..

Ayie a.k.a Nyei said...

madli > insyaAllah akan aku amalkan..hihihi...

*jgn lupa baca doa tidoq*

Ayie a.k.a Nyei said...

haahahaa..abg ad..mimpi 2 mmg stylo..silap ah x abeskan..baru nk jd super saiya 18 ke ape ke..hish...

-eD- said...

madli2...shenoo laaa....bkn shentoo

razol said...

hahahhaa...
ni semu terpngaruh ngan my brute la ni..
smgt sgt.. smpai bwk2 msuk tdo. hahahahha.. lawak2.. sengal ny ayie...
ahhhahah

Ayie a.k.a Nyei said...

oii eD..madli nak cakap syaitan la..harharhar..

hahaha razol..xde arr..aku baru abes bace dragon ball z..hahaha..sbb tu leh campur2 setan ngn lembu kot..