Monday, October 26, 2009

TTS masuk metro..

tengah aku syok2 layan citer Long khong dalam bas turun dr brinchang, tibe2 hasomy *awek member* yang duduk kat blakang aku panggil..
"ayie..meh sini tengok ni!"
"ape bende??"
"meh la tengokk"
minah ni potong stim ar..
aku beria2 la struggle nak cube paham citer tu yang subtitle nyer halus-tak-dapat-bace-dari-jauh tu..isk3..

selepas melompat ke belakang menerusi kerusi bas, aku hampir terlompat keluar bas apebile mendapati kehebatan akhbar metro harian part gigs itu..harharhar

ade gambar ramai2 atas stage..ade usop..kak ad..nuar kat tepi tuh..

malas nak rotate..tu ade sefa tgh jd mimer..

gmbr ramai2..ade anak sedare din skali kat kiri gmbr..

part furapanda ngn matmerah ngan matijau gaduh..

pakcik jadi gile..

ade dokter shark yg besar..

ni part mati2 dah ending..mlm sabtu kat kl nih muka aku kena siram ngn susu baby..cis kau acab..

haa..yg paling penting ade aku kat celah2 tuh..haaha..

...


jap nak gelak..hakhakhak..Long Khong tuh citer pasal ape sbnr nyer..aku nampak sorang nenek siam makan kucing pastu nenek tu transform jadi jeruk mangge..haahaha..

..

13 comments:

didit said...

hohohoho...
nice 1..

Ayie a.k.a Nyei said...

hehehe..

[ acabond ] said...

hahaha yeke susu tu kena ko? merecik-recik kot soya tu atas stage
(aku x tau knape susu mlmm tu masam gile

::alwaniamalini:: said...

wah3..glemer..eheh..

erkk, makan kucing pastu transform jadik jeruk mangga?salah jampi kot tuh huhuhuhu

Ayie a.k.a Nyei said...

mlm ni ar kan acab yang susu sepah2 tu? yg aku kena 6 percikan atas muke..hahaha..susu masaammm~~

Ayie a.k.a Nyei said...

ntah ar..pelik betul citer tu..macam citer sincan pn ade..hebat betul nenek jadi heruk mangga..hahahahah

hudadida said...

hihi..
nice..
tahniah..

wani said...

wah sronok seyh org tuh masuk paper..paper ble tu?
ahad hari tu ea?
tahniah lorh..^^

Ayie a.k.a Nyei said...

aah ahad nyer..hehehehe..senuk2..

afifahramli said...

wowowowoww..

congrats!!

Pemerhati Penang said...

walaupun dah lama entry ni, but...

i know right. kalau aku tgh menikmati keindahan illahi di tebing curam yang tinngi pn, tetiba ada member cakap aku masuk metro n terpampang 2 pages plak tu, aku akan lompat dan mungkin akan jatuh gaung kegembiraan...(na'uzubillah)...

wakakaka...

zety said...

syok ar msk ppr.
ko tgk long khong 1 or 2?

Ayie a.k.a Nyei said...

taktau..1 kot..