Sunday, October 18, 2009

raye kt kuale pulak..

Atas desakan didit (shu yg bertukar name) yang bertubi2 dan alasan yg tidak dapat aku reka lagi..aku pun buat la post nih..

BERAYE DI KUALE KANGSAR!

Almaklumlah tronoh ngn kuale xde la jauh mane..so pd satu ahad yg teduh kitorang pn pegi ar nek kete anep dan syahmi..ade skali besame2 gerombolan tu adelah aku, didit, japi, anep, hariez ngn syahmi..

err..sebenar nyer kitorang *aku ngan didit* telah ditinggalkan oleh member2 yang pergi bercamping kat lenggong..so untuk mengubat kedukaan hati..kitorang buat ar trip lain..*kesat2 air mata*


Raye rumah azizah aziz, hidayati, les suzina *tp xde kat rumah*, khaidzir *bagi duit raye rm3 okeh*, safaliza *xde kat rumah gak*, rumah pija *~kau masih cantik seperti dulu~..anak die dah 2 tahun..perangai sebijik mcm mak nyer..*


ok dah abes cerite pasal raye..



...



tuka format..cerite psal koleq pulak..heehe..

Kepade budak koleq yg dah kuar..koleq dah bnyk berubah..

jln nk g prep school dah ade pondok pakgad baru: xleh buat seposen nak kuar siang ari tanpe surat..

prep school dan ade 2..identical gile babi nyer bangunan IB baru kat sbelah die tuh..: jln fly custodian prep school kena improvise ke tempat lain.. 


oh ye..IB x buat lagik..tp dgr citer akan buat gak..by 2012..

blakang pool ade umah HM ngan PKkoko : f3 buleh je kuar masuk ikut sunset tp bahaye..

stadium dah xdek..dah jadi rumah PKHEM ngn PK: f2 men bola dlm dorm je..

bangunan ib kat blakang dining hall tak jadi buat..meninggalkan semak samun yg tinggi tahap gaban..denai fly mcm ade tp dah tuka route..


roof tengah construction nak tutup sume jalan gi atas lagik..: gud luck junior..jgn jatuh mcm jimie..

toilet 16a overfloor tengah bertransform jd toilet baru..

kiub aku dah xde note2 kat dinding..sume dah jadi biru..tp at least diorang stay setahun..




tar hall ngn bangunan makmal kh nak buang dan buat bangunan baru..

ni kawan big tree kat academic block dah kena potong2..nak bunuh terus kot..ape ar dose die..



budak form 5 dah x boleh amek gambar kelas kat sini lagi..


tido siang2 kat kelas panas la jadi nyer..


5 sc 2 dah tukar back ground wei..spongebob ngan patrick kite dah kena buang!! shit..hahaha


ok pindah ke kuale plak..

jet kat lembah dah ade platform..

bangunan apentah depan balai polis dah siap..


balai polis dah jd pink..

padang dpn mesjid ade stadium baru..

bangunan majlis perbandaran dah roboh sbb nk bg nampak koleq dr main road..

kuale dah ade pasaraye hari hari!!

*lagu hari hari berkumandang~ marilah pergi hari hari~~*


And..ade hotel baru dpn yl..


ohh..nk g istane tuh ade monumen baru..


ktorg jnjalan2 kat lembah jap..



gi cendol gi jeti..



amek2 gambar dpn koleq mcm oldboys..



yg penting..ktorg makan beger tangge..selepas 2 tahun mengidam..beger nk awesome dowh..


ni didit yg pakse aku tulis bende nih..



yg penting..kuale mmg kool..mekasih kat koleq gar ar walaupun bnyk bnde dah tukar..aku still rase die kool..

 


ps: eh hariez..aku dah bayar blom beger tangge tuh?



...

12 comments:

::alwaniamalini:: said...

beger tu cam sedap jek...

KITTERMINT said...

ko dgn kwn2 ko, ko paling tinggi weh. hehe

Ayie a.k.a Nyei said...

beger tu mmg awesome..xleh tipu dah rase die..x jumpe kat mane2 selain kuale kangsar..heehehe

Ayie a.k.a Nyei said...

cis rin..ko menghine aku..hahaha..ade lg 'tinggi' ar..tu japi baju putih belang2 tuh..hahaha

didit said...

hohohoho...
point 1 lg...
act mende nie 2nd plan je...
kene tggal induction camp...
hhuhuhu...
demn!!

Ayie a.k.a Nyei said...

haah kan..meh sini aku tambah..hahaha..

miss lolly said...

tkezut tgok ada 1 gambar kat almari tu. cam gambo tindih2 jee. keh3.

tp betul eh.

Ayie a.k.a Nyei said...

err..spongebob ngn patrick? haha..aah la tu btul2..kt depan ade gambar kapal laut mcm flying dutchman nyer..tp cikgu cakap diorang dah xdek..budak form 5 dis year dah cat jadi upin ipin..haaha..

didit@shu said...

hohohoh...
legend woo gmbar tue...
sape ade beran nk letak gmbar2 cmtue kat sekolah sume laki??...
wakaka...

Ayie a.k.a Nyei said...

hahaahaa..kite budak laki yg comel~ [??]

jue said...

entri nie, lma bzman, tp sy dh bca smpai sni... blog kamu...

owh... sy prsaan jgk kuala knsar byk brubah.... tutama kat hari2 2...
kg sy kat parit, jd msti lalu k.kangsar klu nk blk...
:)

rudza said...

kuala sempoi dooe..!