Monday, May 11, 2009

Tag 8 [kot] : Hari Ibu..

Aku kena tag ngn eddy lagi..eddy ni memang arr..aku suh tag mr. M**** tuh laa..hahaha..(aku harap ramai yg paham..:D)

1. Sila masukkan gambar Ibu anda.

die x cakap berape banyak kena letak..so aku taruk je la bnyk2..ni sume gambar mase raye '08 sbb mak aku hepi [kot] mase raye..

ni mak aku dengan suami nyer..ayah aku ar tu..ayah aku mmg otai..lulut mesti nk naek atas jer..mak aku: layan je ar..


mak aku berjaye melahirkan kitorg sume..dan anak2 nyer bejaye tambah koleksi cucu2..

havoc? memang..=.='


cucucucucucucucucucu..ni last year..dis year dah tambah lg 2..x cukup tangan la mak ayah oii nk bergambar ngn cucu2 korg..


2. Sila sambungkan ayat ini. "Saya sangat sayangkan ibu kerana.."

kerana ibu aku awesome..sempoi..suke gelak sampai nangis2..walaupun mak aku dah ngaku tak plan utk mendapatkan aku selaku anak ke-6....T_T....aku tetap syg die..ahahaha..

3. Tuliskan sajak khas untuk ibu... (Jgn panjang2)

x reti uh..xpe aku try..

oh emak..
mak memang terror masak..
dari pating tempoyak hinggalah masak lemak..
bile mak gelak mak nanges teresak-esak..
mak memang x reti kontrol air mata ke mak?

ari tu mak kejar aku ngn ranting jambu..
aku lari ngn akak aku macam kena kejar lembu..
aku terpijak taik kucing yg ku tak perasan itu..
sekali lagi mak nanges sebab tergelak..huhuhu..
baru kami sedar time itu...
mak cume berlakon marah berbulu-bulu..
sebenar nyer just nk elak kami gaduh tu..
pergh..sampai begitu..

mak i luv u..

oh..jgn tulis panjang2 yer..dah ar ni kan?

4. Kalau anda kaya raya macam Bill Gates, senarai 5 hadiah yang anda ingin berikan kepada ibu anda sempena Hari Ibu.

1. rumah ar..tp aku xtau r mak aku suke umah jenis ape..
2. kete ar..still aku xtau mak aku suke kete ape..
3. ape ek..belikan rantai emas la kot..
4. gelang emas lak..
5. susah ni..mcm jwb exam..ape ek..aku bg enset ar kot..

5. 5 jenis perasaan anda untuk Hari Ibu tahun ini dan berikan ulasan kepada setiap satu.

1. aku rase mcm biase je sbb kitorg mmg xde jiwang2 sgt ni..
2. cuak sbb aku nk exam..
3. resah sebab aku study sikit je..
4. hepi sbb aku bejaye call mak aku walaupun dah pukul 8 mlm time tu..
5. pelik sbb apsal tahun ni ramai org msg ngn call mak dengan perasaan sedih..[???]
korg bnyk dose ehh??

6. tagged 10 orang lagi.
1. madli
2. aunulhusna
3. puet
4. aqilah
5. acap
6. kak yanne

11 comments:

احمد فضلى said...

cam haram explanation =.="

Ayie a.k.a Nyei said...

hahaha...emo ke beb?hahaha

khazaidi kamaruddin said...

no more tagged for u then~
ouchhh.. ko mmg haram laa!! pancung kan!!

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahaha..jgn r cmnie..hahaha..ko x selit pn name madli dlm tu..sian arr..

khairin said...

alahai...emo ahhhhh????hahaha,,=D..mencekik leher aq tahan nanges bc ko pny blog,,hahahahaha..=D

Ayie a.k.a Nyei said...

hahaaha..apsal ko kak khairin?

[ni bkn khairin = grumpy kay..ni bakal akak ipar aku..]

ko jenis gelak smpai nanges gak ke? hahaha

احمد فضلى said...

aku pukol ko kang ayie ngan kayu testis!!

Ayie a.k.a Nyei said...

nk tau ape kayu testis?
nk kenali juga kayu ayam?

sila layari
http://raksase-gile.mybrute.com/

hahaha...

azrul said...

hahaha...style la lu ayie!

(x de point un..nak nyebuk gak~lalala...)

احمد فضلى said...

buuuu mane ade pon kayu testis
aku je ade
hahahhaak
eleeena+raksasa gila tumpas :D

kAy said...

terkejut aku tetibe khairin hantar komen lokk..ahakkzzzzzz