Saturday, May 16, 2009

kejam ke? taklah..

***sebelum anda scroll ke bawah, sila habiskan makanan anda dan jika anda sedang tunggu masakan ibu anda siap, sila makan dahulu sebelum baca post ini, nanti ibu anda kecil hati anda x makan..***

bile tgk gambar2 kat bawah ni..korg rase kami kejam ke?

proses pemusnahan kucing skala 4
oleh ayie-leplop-ezol-em-ed-bdk2 v2 2nd floor...

pd pukul 9 mlm..kami memulakan operasi mencuci kucing kt 2nd floor v2..
kitorg memng sayang binatang..tp bukan kucing-kucing ini!!

seramai 3 orang kucing telah terperangkap dlm misi ini..

gmbar menunjukkan seekor kucing tgh berusaha untuk keluar dr kotak..picit kepala kucing suruh masuk kembali ke dalam kotak memang nampak kejam..



alah buat2 comel lak dier usha dr dlm kotak..aumm..cak!!

..ptuih!! boley blah!!





hahhaa!! sekor lg bejaye masuk perangkap kitorg!! (buat bunyi chut! chut! chut! je diorg datang la...)

leplop terlalu benci diorg sampai nk sepak..tp aku x bagi..

9.05pm..diorg dilepaskan kembali..tp kt tempat lain..





kenape kitorg buang kucing2 tu semua?!
benci binatang?!
diorg gigit kitorg mase tido?
diorg serang kanak2?

sume salah..

aku tak rase letak gambar taik ni satu perkara yg bijak..


tapi aku rase taruk gambar pakcik kucing yg berak sembelit ni adalah menarik!!


hahha..pakcik kucing hitam ini akan jd mangsa seterusnya!! SIAP KAU!!!

kucing2 kecik tu suke berak merata2..mereka lah yg kejam..bukan kami..kami berak kat toilet, ok?!


...

19 comments:

razol.. said...

skuad permusnah kucing..
hahahha..
siape kah mgse kpd hasil buangan najis kucing i2???

Ayie a.k.a Nyei said...

ezol = kasut !!

majid = thigh !!

em = depan bilik busuk cm ba? !!

leplop = derita sakit kepala atas bau yg menusuk kalbu..

ed = same penyakit mcm leplop..

kenape diorg kena serang ngn gerombolan kucing tu..aku pn xtau arr..

aku rase depan bilik 207 tu mmg sesuai dibuat tandas kot..

azrul said...

lol~
style la...ade anta flyers?
senang la kalo ktorang nak panggil korang kalo banyak kucing..hahaha!!~
(anta skali kat v3,4 ngan 5...mesti diorang pkai r khidmat ko...)

rosearienah said...

haha.

kucing ni ke yg berak kat kasot j?
hahaha.
mcm ghostbusters da.
"cat"busters.

staill~

Ayie a.k.a Nyei said...

haaha wawa..roger je ktorg..tp make sure kucing tu besalah la..klau taik tu taik orang..kitorg buang orang tuh..

احمد فضلى said...

HAHAHHAHA! sediakan la jamban kt dorg

Ayie a.k.a Nyei said...

john pn kena berak gak?! hahaha..diorg mmg stail la..

"staill~~"

Ayie a.k.a Nyei said...

ade jamban nyer madli..kasut ezol..haha..kn ezol kn?

-ezl- said...

ha.. betol betol betol...

tapi ade hikmah nye die berak kat kasut aku...


hikmahnye : aku basuh kasut aku la!.. dah dekat 2bulan tak basuh kot...



p/s: gambar kucing meneran tu staill!...

Anonymous said...

kucing itam putih tu jgn kacau ow. otai tuh. kapla gangster kt v5 nih.

...diaNe....(",) said...

alaaa,,,diorng tga ekor pn nk toilet gk....ayie bt la stu!~
hehe,,

=p

pmbetulan...tiga EKOR bkn ORANG lorr....ngeh3~

Ayie a.k.a Nyei said...

alah gangster kucing je pn wahai anon..berak pn sembelit ape citer bhai...

haahaa..

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

hahaha :P
lawak gile weyh~!!

tangkap je kucing tu, memang la dia berak merata2, xda sape yg nak ajar dia berak kat tandas.
kucing aku dari kecik aku dah train berak kat luar rumah.

nasib baik aku x makan time baca blog ko. kalo x, haish~~

LepLop said...

Hahahaha..

bia kucing tu rase ape yg kite rase slame ni..

huhuhu..

tapi..

tibe2 aku rindu kat kucing2 tu..

aku da nekad aku nak amik balik kucing2 tersebut n bia dorang membiak kat v2e (bukan blok aku)

:D

Ayie a.k.a Nyei said...

hahaha..lop..aku rase x payah la..nanti orang lak yg berak depan bilik ko..haahaahaa

aE_MaN SoLiD said...

haha...
lop..
ko jgn dok amk blk kucg2 2..
kang xpsl2 ko bkk jek pn2..
nmpk ayie nga cgkung kat dpan blk ko..
muka nga teran abs2an ar..
pas2 ko nak kuar blk pn da xleh da..
bsuk dia 2..
perghh..
smpai ke blk bongek pn dpt bau g..
lol

Ayie a.k.a Nyei said...

hahaha..

tp apsal bongek dowh?

busuk sgt ke taik aku man?

bongek ade deria hidu lg ke? bkn eksiden dlu dah ilang ke? haaha...

LepLop said...

aku bukan ape ayiee..

aku sayang kat kucing2 tersebut..

aku kenal diorang sejak kitorang kecik lagi (??!!!)

xpe..

aku x kisah ko berak kat dpn blk aku..

berak la byk2

cirit ke..

sembelit ke..

ape2 r..

aku x kesah...

(memang r aku x kesah da nak sem break)

uhhuhu

a little less conversation said...

aku rasa korg x ltak signboard skali berak 50sen..2 psl r ngn slambe je dorg leh berak scr pree+aman+bangga

haha