Thursday, May 7, 2009

aku bodoh..kau bodoh..tuan aku lg bodoh..

nenek aku bodoh..anak sedare aku pn bodoh..kazen aku belah mak pn bodoh..belah ayah pn bodoh sbb mak bapak diorg selaku mak bapak sedara aku tu bodoh jugak..atuk paklong sume bodoh..senang kata semua sedara mara aku semuanya bodoh..

kenapa kami bodoh? relax..bace sampai abes dulu..

"satu ari ni..macam biasa la..aku kuar la dengan member2 ngn famili aku..pegi makan je pn..kitorg memang banyak makan sbb nyer famili aku gemuk2 ar..haha..aku pn jln2 la dengan sambil lewa..

ari tu memang cam biase je..orang kt jalan mmg ramai..nek moto..kete..lori..bawak laju2..kadang2 aku horrer jugak terpikir..kalau la diorg terlanggar anak sedara aku ke ape..sakit dowh..leh mati woo...

apsal diorg nak langgar kitorng plak..xde arr..aku ngn sedare mara aku suke sesangat makan tepi2 jln ni je..kitorang x pegi kfc ke..mcD ke..pizza..xde2..x mkn fast food..x best..kitorg x mkn la restoran2 kepala ikan ke ape ke..xde2..memang x mampu pn..sedih? xde la..biase la tu..kitorg dah biase..
lagipun budak2 ni suke main tengah jalan..kadang2 aku nasihat bukan nak dengar..buat sakit ati je..

sambung kt citer aku td..tengah aku makan2 nih..ade la awek ni name erika stinson..die cun bhai..aku dah lame dah usha die..tapi masalah nyer kadang2 die buat kerek..aku xde la nk menggedik pn kn kt awek2 kerek nie..klau diorg kerek aku buat2 kerek arr gak..hahha..

die panggil aku.."sabri!!..meh la makan sini!!" kata erika menjerit dengan lembut..aku seriyes cair laa time tuh..aku pn gerak arr slow2 gi kat dier..kerek ade lagi ni dlm hati ni..tp hepi lebih la..hahaha..aku pn melintas jalan..

piiinnnn!!! sreeeettt!! beeekkkkhhhheeedduuussshhh!!!

aku pn melayang 3 kilometer ke arah barat daya..sempat aku menjeling ke arah timur laut..oh..kete toyota estima 2.4 langgar aku ye..tu je yg aku mampu pikir..x sempat mengucap aku dah mati..



aku ni hitam..korang x nmpk aku atas jalan memalam..xyah la bawak laju pn..kitorg mmg bodoh pn..xde mase nk tengok kiri kanan ni..

tuan aku pn bodoh gak..dah tau diri sendiri bela kerbau..simpan la leklok..biar tengah jalan buat ape..kan aku dah mati sia2..klau jual aku nih leh dapat rm2000+..haa padan muke ko..nak sangat kitorg makan free tgh jln.

sesape yg bawak laju tu aku nak nasihat la selaku seekor kerbau..bawak relax2 la..sape terase aku mintak maap la ye..hehe..k la..aku dah mati dah pn..ciow..

7 comments:

Agakkacak said...

innalillah.. kesian, rugi jadi bangkai, patut sembelih je terus, 3 minggu kenyang tu.. tapi dia mati tu macam tersenyum.. mati dalam iman ke?

Ayie a.k.a Nyei said...

mimpi gembire sbb erika stinson tu panggil die je..sian tol..

ainulhusna said...

haha..
ari tue bru je post pase cmne nak idup lame..
tibe2 ari nie da mati..
innalillah.semoga dpt masuk syurga..amiinnn..

Ayie a.k.a Nyei said...

sebab kerbau tu x amalkan ape yg aku tulis..harharhar

monoloquedalamannoh said...

horror like shit citer ko!hahaha

rosearienah said...

hahaha.
aku xdrive laju pon la ayie.
lalalallaa~

Ayie a.k.a Nyei said...

hahaha..yes!! rose x ngaku..hahaha