Sunday, October 21, 2012

Sup Budak














...






...


"Tolong la dia..tolong la dia.."

...

"Tolong la dia.."

...

"Tolong la diaaa.."

12 comments:

onie said...

duk lagi dalam periuk tu,muahahahhahaha

ANNA MARIANA said...

hahhahhahahha..... lawak2..

Miz Sitti said...

lawak..my bos already abis bc u all punya entry..my bos ckp x rugi baca time boring blog u all dia akan tgk..hahaha apa pun all da best..

Miz Sitti said...
This comment has been removed by the author.
Khalilah MNor said...

Ala, ciannye... Nasib baik tak jd sup betul~! siap ade bwg lagi kat dlm tu... :D

ayie zaharuddin said...

onie: die jatuh tu..hahahahaha

anna: hahaha lawak2.

sitti: hehahaha thankss kem salam bos u.

khalilah: itu lah pasal nyer. bawang datang dari mane ntah. tak potong lagi plak tu hahaha

huda R said...

haha aku paling suka dengar yg tolong la dia tu kakakaka!

Cik Nur said...

Kasihan budak itu..kes dera ni..!
Heheheheeehheeh

ayie zaharuddin said...

kak huda: hahaha pelat tuu jadi toyongg hahaha

cik nur: hehehe dia masuk sendiri tuuu taknak mengaku bersalah boleh kan? hahaha

Syakir Rahman said...

keh3... tetibe rasa geli plak sbb ada bawang dlm tuh... ntah2 budak tuh da kentut2 dlm periuk tuh....bhahahha

nyei said...

Hahaha aah kan. Nanti nak pakai bawang tu buat masak gak. Abes3 sup kentut. Hahaha

Anak Pak Muin said...

taste like chicken..yum2