Monday, September 5, 2011

Bayi Terselamat - Dihempap Kereta


KUANTAN: Seorang bayi lelaki tenang setelah dihempap oleh sebuah kereta tidak berjenama dalam kemalangan membabitkan sebuah kereta di KM141.7, Lebuh Raya Timur-Barat berhampiran KFC Giant Semambu dekat sini, Sabtu.

Jurucakap polis berkata kemalangan itu berlaku kira-kira pukul 8 malam dan difahamkan kereta itu hilang kawalan lalu terus berguling-guling.

Jurucakap itu berkata bapa, dan ibu bayi itu serta seorang lagi anggota keluarganya bagaimanapun terselamat, namun terbogel. - BERNAMA





hehahaha slamat hari raya 2011

dan selamat merdeka jugak

...

...

20 comments:

CikYana(",) said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Maaf Zahir Dan Batin

Salam Merdeka gak

:))

Khel Khaliesah said...

lucu.. lucu.. kain tuala die jatuh...
pastu bajet berita..

pepun, Slamat ari raye...

Amanie Ashraff said...

kau memang kartun luar alam punya spesies. chaittttt =))

ila ni said...

hahah gambar2 raya kao mmg tak penah mengecewakan!

Ayie a.k.a Nyei said...

cikyana: slamat hari raya jugak :D

khel: hahaha tak pasal je bogel hahahaha

amanie: hehaha alien2 :P

ila: heheh struggle gak tuh nak bagi nampak ceria hahaha

diana said...

tengok gambar pun dah rasa meriah giler2 nih..
hhehehehe

Ayie a.k.a Nyei said...

hehehe alhamdulillah meriah gak ar heheh..time2 camni je nak kumpul sume org hee..

d_LA said...

hampeh betul!sorang towel tercabut..hahaha..xleh thn aku rs nk guling2 tgk..sorang lg pulak tenang giler kene hempap ngan kete..cool bebeh..
selamat hari raya la ayie weh..

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahaha tu ar pasal..ni video long aku..time aku tengok tu guling2 gak ar..hahak..slamat ari raye gak dla..hehehe

TunTeja said...

Ayie!!! selamat hari raye maaf zahir batin weh! hehehe. comeiii gile gambau raye kau tuuu. lagi2 bapak hang! hehehe. suke :D

Ayie a.k.a Nyei said...

teja..hahaa..slamat3..hehaha bapak aku memang suke begambar raye..tu takpat dielakkan lagi..hahah

EjAt_mU89 said...

jln cni

Ayie a.k.a Nyei said...

jalan mana

Fara E's said...

comel jep gambo2 , haha

selamat hari raya ! ;p

Ayie a.k.a Nyei said...

hehehe thanks..ayah paling comel kan..hahha :P

nur asiyah said...

HAHAHA!lawak betol :D

Ayie a.k.a Nyei said...

hahaha random gile tah pape video tuh hahahahaa

Hanif said...

Salam satu Malaysia

che sakinah said...

movie tampa suara yg kelakar ok!
kemere man boleh bior aje baby tejatuh kena hempap kete mainan.. hah hah.

kau ada rupa bapa kau lah :p

fardiyah said...

hahaha...boleh tanggal towel dy ke..