Friday, February 18, 2011

Helium bodoh

kejadian tak diingini ini berlaku kat putrajaya lepas menyelebrate bday anak sedara aku, beberapa tahun yang lalu..

KENA TENGOK NI DOH KALAU BELUM TENGOK..TAPI AKU RASE RAMAI JE DAH TENGOK HAHHA!



42 comments:

zety said...

apa da..kanak2 riang..

Zulfikar Hazri said...

ahahahha aku gelak... haha

Ayie a.k.a Nyei said...

zety: hidup kanak2 mmg seronok hahha

zulfikar: hahaha try ar try ar isap hahahaa

suffer8zine said...

hAHAHAHA

Terkini : Ikan Berkepala Buaya

low^moo said...

aku dah lama nk try mnde ni weh. kat mana nk dapat belon helium tu?

xde side effect ke? aku rasa macam ada. ko dan orang sekeliling akan gelak. tu je side effect die kn? hahaha

DauS said...

cool shyalll

Ayie a.k.a Nyei said...

matyo: pasar malam ade..beli la satu hahha..xde side effect ar..tu laughing gas arr..hahaha bukan helium..laughing gas lain..hahah

daus: ko baru tau ke? hahaha ;p

Amanie Ashraff said...

haha aku pena tengok org terai buat menda neh. mule2 muke aku tergamam then bantai gelak. klaka siottttt. hahahahahahaa

Ayie a.k.a Nyei said...

haahahahahah aku tak pikir pape pun mase nak try tuh..bantai sedut je..mane tau jadi lawak hahahaha

low^moo said...

ko salah orang la ayie. bace name tu betol2. low^moo. lomu. lomuska. makondo. sudden!

aku penah try laughing gas tapi x sedut abis. pening dow.

TunTeja said...

hahahaha.lawak aie! siyes sengal betul ko.aku pi tunjuk video ni kat kengkawan aku berguling2 gelak semua.HAHAHAHA. eh! nak curik video ni letak kat blog aku bley? ;)

Ayie a.k.a Nyei said...

lomu: apesal lomu tapi pegi blog matyo?! hahaha..aku ingat matyo curi identiti ko hakhak..sudden! HAHA

teja: hahhaa amek2 jgn malu2..sume ade sini amek ar ape ko nak hahah

TunTeja said...

hahaha.bereh! F.O.C kan~

TunTeja said...

oritee! aku dah curik.silalah menyinggah

http://dyatunteja.blogspot.com/2011/02/hikayat-94-jom-gelak.html

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahah nais..hahah..okeh2 aku dtg blog ko hahah

low^moo said...

pasal aku pun editor x bertauliah untuk blog matyo. deswai lah kucing kurap oiii. hahaha.

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahah okeh3 bagus2..aku dah konfius awal2 sejak cite aurab aritu lagi hahha

epol said...

lol..ini mmg lawak...(tgk dari ohbulan brooo)

Ayie a.k.a Nyei said...

tau tau dah ade org bagitau dah pasal ohbulan tu hahaha..aku segaannn..hahak

epol said...

ok arr tu..igt artis je ke leh masuk ohbulan..blogger pon leh tumpang sekapal lol

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahahaha yer yer tumpang sekapal..selagi bodoh mampu dilakukan aku akan cube bodoh lagi..

.sweet-ants. said...

mmg mcm bodo la aok nih wakakka!
keh dok kampong tanjung besor. kt depan sekoloh rendah tu. weh eksaited keh jumpe org kampong jarang org lipis jd blogger. LOL ~~~~

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahahaha bodo tu dah sinonim dengan kome hahahak..lehh tanjung beso je..keh ade tok sedare sane dulu..tapi dah meninggey dah..kome duduk chat..masuk dalam budu tu hahaha

Xanaster Zak said...

wahahahaha...
ko memang kelakar ar wei.. sumpah
camne ko buat efek suare camtu ajar ar aku... hehee...


http://duniahanyahitamputih.blogspot.com/2011/02/erkk-ade-keje-kosong-part-time-tak.html

Ayie a.k.a Nyei said...

manede efek doh..ni real..hahahahaha..ko tak nmpk aku gelak real tuh hahah..ni zaman muda2 dulu nih..lame dah..baru je jadi femes hahak..

*cimOt* said...

hehehehe mmg sengallll douwhhhh..

anyway, so pinky dis belog..i loike~~

herniey89 said...

buaaakakakakkakaka...!!!!
aku ksh ibu jari n ibu kaki laaa..
Keep on bwt bende bodohhh,:D

Ayie a.k.a Nyei said...

cimot: hahaha bagus! hidup pinkk!! hahahaha

herniey: haahahahaha insyaallah akan diteruskann..hahah

d_LA said...

hahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahaha..gilerr r ko nyeiiiiii..

: husna : said...

cute la sore ko..hahah

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahahaa jadi chipmunk tak sengaje hahaha

Nur Zaheera said...

HAHAHAHAHAHA !

Siddiq Mahyildin said...

gtew

Henry Zackery said...

nice, lama tak datang sini.. kenal lagi tak ?? hehe :)

Awek Aku ??

wani said...

part gelak tu yg pling xley blah

Ayie a.k.a Nyei said...

henry: ingat kot hehaha

wani: ahahahaha kecik comel kan hahaha

Nurul Syazana Noorhijas said...

hahaha . comel gile ni . :D

Ayie a.k.a Nyei said...

Hehehehehehe :D

Si KuCar KaciR said...

ouh,baru thu.. huhu

Ayie a.k.a Nyei said...

ahahahaha hidup kena bnyk mencuba :P

register domain name said...

I enjoyed reading your articles. This is truly a great read for me. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work!

deqjamucuxx said...

hahahhahaha , best gle suara dy , !! :)

terbaiikk !