Thursday, October 21, 2010

Piranhaha Sequal: The Aurab: Trailer

INI IKLAN
Suatu ketika dahulu..

Dalam sebuah makmal di sebuah pulau..



..




"semua manusia akan mati bersama aku.."






sempadan..






telah dilintasi..


"dia sempurna .."









dan dia

terselamat..





seorang..

spesies baru berpeleseran di sebuah pulau ..



dan kini..


mereka..

mengganggunya!!







...










lawan?!



lari?!

atau

tunggu mati?!








akan datang..



...

33 comments:

...NZC... said...

Hebat~~~
~_~
harap cerita ni dapat pecahkan perut aku.

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahaha taktau lagi..aku risau kamera bodoh je nnti dalam gua..hahahaa

...NZC... said...

kalau kamera bodoh, ngko buat bodo jugak ler...
la la la la la...
macam biase yg ngko buat.

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahaha baik2 aku akan ikut nasihat tu..hahahaa

d_LA said...

giler rr cite ko ni ayie wat aku xleh tdo siang jer..aku yakin akan meletup kebaboom..haha..gua x sbr dh ni nak tgk cite bodo2 saje ni :D

MOHD ASHRAF said...

wah,,x sbr ak nk tggu sequal ni..uhuhu

lufkin said...

pergh cayalah ayie, kalau dulu pelakun tempatan je, ni siap mat saleh pun ada belakun filem ko... boleh pg antarabangsa ni ayie..

Ayie a.k.a Nyei said...

d_La: haahahaha tu taktau lagii..aku tak konfiden sgt nak buat ni sbb time constrain + dlm gua gelap so takut camera bodoh gambar tak cantik..huk3..

acap: haha hahaa yelah kau..hahaha

lufkin: agak ar..ade omputih ni woo..susah payah aku import..hahahaha..

Prinzessin Sara said...

yew..new story..really bombastic one..haha..bler nak buat cter pasl MotoGP :p

one2paii said...

gua tgok lu wat sekuel nie cam kat belakang umah gua jerk..wah..bgus bgus sudah nie

seyha said...

HAHAHAHA..... mcm best jer!!!
tak sabar nak tengok dengan kawan2 satu bilik!!!! ^_________^

YOUsoF said...

lawan? tunggu mati? lari?

aku pilih lawan sampai dia mati, pastu masak kari.. ;D

Xanaster Zak said...

buat yg terbaik bro... akucaye kt ko...
hahaa... aku sntiase support! maju ar industri perfileman yg bodo2.. hahaha :P

letsbodo2 said...

apsal lame sgt nk tunggu smpi 27 hb. bukan ko nk render 3d pon. kate terer photoshop. x sabor nih weh. :P

Ayie a.k.a Nyei said...

sara: haahaa jgn buli aku pasal motojipi weh..aku nak lupekan kenangan pahit tu..hakhakhak

one2paii: haha haha belakang umah ko ade gue batukapur? hahaha

seyha: hahaha relax2..lambat lagik ni..hahaha

yousof: hahaha lawan pastu kite mati caner?!! hahaha

xanaster: bagus2..majulah bodo utk negare..hahahaha

latsbodo2: chill ar..esainmen bnyk kot..pcs aku lagi..hahaha

YOUsoF said...

maksud aku mati akal sebenanye
;DD

lepas tu kite same² cari idea la tuk survive kt pulau 'indah' tu hahhaa

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahaha okeh2..mati akal takpe..hahahaa

athirayao said...

babi bodoh sial!

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahaha lepak dulu..ko bace yang sebelum ni pun tak..hahahaa

Faiqah T. ♠ said...

haaa tak ajak aku punnnn

Ayie a.k.a Nyei said...

mcm mane nak ajak ni PG nyer fieldtrip..hahaaa

Faiqah T. ♠ said...

ah aku tak kira. aku nak emo juga. emoooooo

Ayie a.k.a Nyei said...

ala ala ala jangan ar emo.hahaha..lagipun ko dah mati dlm cite ferst arituu..haahaha

Faiqah T. ♠ said...

sampai hati kau ayie, mati kan aku. ye lah kan ayie, aku tak diperlukan..

Ayie a.k.a Nyei said...

aik? ko kan dah kene makan ngn pirana ngn pali.hahahahaha

Faiqah T. ♠ said...

ye lah. kau sengaje mati kan aku time tu, aku tau.. hahaha

anon sudey said...

weh. dh 27hb nih. x kuar2 lg pon weh.

ieQa sWetLuv said...

hahaha.. sengal giler

arek said...

series..aku dah jupe satu blog bodo, tp aku suke hehehe..

Ayie a.k.a Nyei said...

dah update dah jgn bising2 hahahahahaa

nadey said...

seyes lawak gile!!!!!!!!!!!! ni 1st time aku jumpe blogger mcm ko!!!!!!!seyes aku peminat setia cerite ko la ni!!!!!

AMER said...

haha gila.

Xanaster Zak said...

bro! aku sedih ni! tau ape? aku takleh open entri terbaru ko yg tajuk "analisa Qurban" tuh.. bile aku tekan je die tulis "Sorry, the page you were looking for in the blog Bodo2 Saje does not exist." adui.. camne ni wei..? ko dlete ke entri 2? aku tak sempat bace lg der...~