Wednesday, June 10, 2009

sori3

wei kawan2 sori arr aku x update..
x menjumpai internet selepas cuti yg lalu..
aku kt umah em ni haa..laptop em pn ni..
mlm kng gerak g tioman..*dengan muke poyo*
doakan keselamatan aku ye..
aku takut nek feri..
nek feri 2 jam..
tak nampak darat..
aku x pandai berenang..T_T

nak gtau 1 cerite best..

ari tu aku lepak umah long aku..
tingkat 2..
aku dengar orang nyanyi2 dengan kuat dan tak merdu..
kerana rasa terseksa, aku pun pegi usha keluar dr tingkap..
ohh..orang tengah nak kawen..patut ade karaoke..
aku pn temenung dengan sambil lewa kt situ..
tiba2 sahaja..aku ternampak la sorang awek ni..
jalan lenggok2..g kt kereta..
hati aku berbisik..
"laa..ade gak awek cun rupe nyer kt area ni.."
pastu aku usha la pempuan malang ni lak ngan sambil lewa..
die masuk kete..
start enjin..
pastu..
haa ni nak citer ni..
dengan penuh sambil lewa dan tidak memandang ke kiri dan ke kanan, pempuan cun itu hampir membuat aku termuntah apabila dia telah mengorek hidungnya dengan penuh asyik..dia pegi tengok kt cermin tu pastu korek bijih dengan hebat sekali! aku hampir menjerit dan pitam melihat kejadian itu..
kemudian dia hampir membuat aku menghirup kembali muntah tadi apabila dia telah membetulkan buah dadanya!! ohh tidak!! aku xnak berdosa!! dia pegi goyang..

ohh!!! tak baik buat orang imagine jadi tak perlu sambung cerita ini..

hari itu hatiku berdebar kencang..
jadi kesihatan aku bertambah baik klau mengikut post pasal buah dada tempoh hari..

jadi kawan2 perempuan, dinasihatkan bahawa lakukanlah perkara2 pelik sebegini di bilik tertutup..dan kepada kawan2 lelaki..bukan salah kita klau kita nampak benda2 camtu..sume salah diorg..huahuahuahuahuahaa!!


...

8 comments:

Agakkacak said...

haha.. takpe, pandangan pertama tu harus... tapi jangan kelip mata la. dah kelip takley pandang dah.. hirup la muntah tu jangan tak hirup.. hehehe

khair 3rd said...

aku pun nak citer gak

ader aritu aku OTW balik ke KL
so kat puduraya jam, aku still dlm bas nak ke stesen puduraya

aku atas bas, so aku nampak aa keter2 bawah aku

accidently, aku tekankan disini, accidently

sorang ibu ngah breastfeed anak dier dlm kete, aku terase cam dier ngah breastfeed aku lak

khairin said...

hahahahahahaha..ko mmg pro ah bab2 nie,,hahahahahaha..=D

Ayie a.k.a Nyei said...

apsal aku pro lak..haaha..

aku bukan skodeng orang mandi pon...

Ayie a.k.a Nyei said...

post ni x mndapat sambutan kerana berbaur lucah..

kenape aku kena tulis bende cmni... +.+'

tp ia pengalaman seriyes..:D

??? said...

bwahaha. sume org cuti mandi sungai.. xde wifi

احمد فضلى said...

dhsyat btol ayie, g je muntah depan2 muka dia bg dia sedar

Ayie a.k.a Nyei said...

haha..memang..ade dial up je..sape lg gune dial up? ye..umah aku..kitorang memang x suke perubahan...

aku muntah dah kat tingkap tu..habes dah..klau g depan die muntah air je..x stylo..kene ade nasik2 sikit..ade cebisan ayam..baru real!