Monday, November 12, 2012

Membodoh Ketika Fieldwork (Bersama Bersatu Parody)

tengah acquire resistivity data kat sri iskandar..aku nyanyi. tiba-tiba farahin record..lepas tu lomu record. umm tiba-tiba lagi dah jadi videoclip.



32 comments:

Awana Suzanna said...

ahahha... lawak... wlu hampeh mengarut merapu and meraban pun...

ayie zaharuddin said...

hahaha tau tak video asal die? die goyang2 tu pasal tiru same goyang2 lebih hahaha

Miss Reiko said...

siggah pg buta..
konfem 14teen nangis klu tgk :))

ayie zaharuddin said...

ui pagi buat betul tu hahaa. kesian kan forteen. sape suh die goyang2. hahaha

Anak Pak Muin said...

kahkah :D

alyaclumsy said...

kah kah kah kah xD

CekbOlat-bOlat said...

haha . kau tergolekkk . hambekkk .

asal takde tarian lain ? goyang2 je . haha

Syakir Rahman said...

kah3.... ~

erk.. yg las tuh ko buat apa??? O_O

ayie zaharuddin said...

bolat2: hahaha aku tak ingat detail videoclip asal die. tau goyang2 tu je LOL

syakir: err tu electrode. kena masukkan dalam bumi. aku duduk sbb nak masukkan. manetau tanah situ lembut terus masuk laju2 aku hilang balance. :/

zana said...

alahai lawak2 lawak..hahaha...nasib baik x jatuh dlm air wakakaka... :D

ayie zaharuddin said...

nasib baik takde air situ. tapi kotor gak ar baju sluar. hahaha

zana said...

haha...:P

Wadi AR said...

aku pakai berok la. so, nak tgk mcm payah. taktau nak komen apa. haha

yana halim said...

adoi ayie oiii....sengal betol. hahaha

Kesuma Angsana said...

he he lawak juga ni!

aiN NaJwa said...

Hahaha..sampai nak terkehel leher tengok lagu terbalik..serious kelaka..spontan ker hape niy..?? Haha..=D

najwa hanim said...

ni vdeo clip sumpah kelakar. tp tarian tu mmg sebijik, ke jd choreographer dorg? hahaha ;D

ayie zaharuddin said...

ain najwa: aah spontan je. sbb tu tak hafal ape pun hahaha

najwa hanim: hahahaha senang je kan tarian tu. ajar diorang dulu 2 minit je pastu sume jadi mcm tu henjut2. LOL

aiNa yaZiD said...

kahkahakh.. lawak la woi~!
aduyai.. kan da tergolek. huhuhu.

ayie zaharuddin said...

aina: tak sakit tapi kotor baju. hahahaha

zila manaf said...

bunguks sgt hahahampeh

rental mobil surabaya said...

hahahah.. lucu.

iklan baris gratis said...

thanks sudah sharing yah kawan.

ayie zaharuddin said...

zila: heheheik!

rental mobil & baris gratis: hahaa jika tahu asalnya lagi lucu ini.

tirahzairi said...

amboihhh....

EZAN IDMA said...

jkakakakkakaaka ini lawok

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

hehe . lawak gile :)

nurulamelina. said...

hahah yang kelakarnya aksi goyangan badan dan rambut paling maintain dari start sampai habis.

hahah.

still baca blog ni daripada form 3, pindah sekolah, and now dah habis sekolah dah pun :)

Anonymous said...

ini padu lagi ayie..harharhar!!

http://saira2726.blogspot.com/

sara E a.k.a CT said...

hover sungguh dikau tiru gaye goyang static diorg..wahahahahaXD

Liza@El@KedFlop said...

Video nie buat gua gelak mcm org kena karan di kalayak ramai. Thumbs up!!