Monday, May 30, 2011

Girls (?) Generapfftt: Kami cuba lawan Gula2 dan 24:7

Beberapa semenjak ini kita digemparkan dengan penemuan dua kumpulan kpop Malaysia yg tidak kelakar iaitu 24:7 dan gula-gula..isu ini sangat menyayat hati banyak pihak.

Sedarlah anda, itu semua akan berakhir apabila sebuah lagi group kpop tanah air telah muncuuuull dan akan mengalahkan kedua2 group kpop iiniii!!

Dibintangi oleh:




together,

we are!!



GIRLS (?) GENERAPFFTT!!


tekan sini kalau nak tengok besar-besar..janji tak muntah haaha

syantek takk?!
demi anda, kami akan kalahkan 24:7 dan Gula-Gula hahahahaha!



...

sejak ditubuhkan,
page kami mendapat sambutan jutaan peminat,




tapi..
kami juga ada hater..biasa lah..dunia hiburan..

jahat la die ni nak langgar2 pulaakk.. ;(



Realiti, peha ktorang tak sebesar tuh..


...

PS: dapatkan singles kami sekarang:
cinta di ufuk jingga, mica mica ochayaya..dan seringgit untukmu..

...

45 comments:

cik ungu said...

skrg jugak aku vote group haram korang nie.

kalahkan mereka.
yieehaaa...!!~

Ayie a.k.a Nyei said...

heyy..ape kumpulan haram pulakk..ini halal! kami berdaftar okay! hakhakhak!

Cik Miera said...

lagu ape yg pling hot dalam kumpulan korg?? haha... aku sokong la.. korg lagi cun

Ayie a.k.a Nyei said...

lagu cinta di ufuk jingga, lagu mica mica ochayaya..dan seringgit untukmu..hahahaha

bucang said...

HAHAHAHHAH!!
diameter 3 ekar tu x tahann!!!

Ayie a.k.a Nyei said...

shit ah kecik lakk!! aku edit skali lagi bagi besar sikit ah hahaha

Aisumi Chan Kawa'i said...

hahaha.. adoii~

Half said...

aku nk dgr lagu2 korang!!! waa minat betul aku.. bile release ni?

Ayie a.k.a Nyei said...

aisumi: ashoii..hahahaha

half: kejap2 aku kejut bdk2 ni tidur dulu hahahaha

Abir Abhar said...

haram jadah
haha

Ayie a.k.a Nyei said...

halaall..ni group registered nii!! hahahaa

ashdastyler said...

saya minat la dgan lagu mica mica ochayaya...masih bermain2 dlam kepala otak saya~ mica mica ochayaya x3

Ayie a.k.a Nyei said...

lagu tu mmg meletup..tapi mcm mane encik boleh dengar sedangkan kami belum keluarkan lagi?

soooooour said...

this best bro...wakakakakakak!

Ayie a.k.a Nyei said...

hahaha teruskan pembacaan anda..ade je lagi post bodoh2 kat blakang2 ni..hehee

sya hassan said...

terbaekk r korang!! syangat syantek ok?? kah3

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahaha syaa!! tenggss shangat pujii!! *laga2 pipi* hahahaha

Amanie Ashraff said...

hoihhh mmg best ah! gini baru la kpop tanah air. kah3x =))

Khel Khaliesah said...

smart la ur parody!!!!

Tehuzz said...

diameter 3 ekar . hahaha ! tak boleh blah .


jom singgah dan bace:
yeah ! memang aku hepi .

jom like page ni:
Secret Propaganda

Ayie a.k.a Nyei said...

amanie: kan..belum buat lagu dah hepikan orang..hahaha..identiti terjage! hahahaha celah mane tah hahak

khel: hahaha tengkiu hahak

tehuzz: hahahaa tak boleh besar lagi dahh hahaha

Tehuzz said...

perasan je memasing. KIHKIH. better ur group lah kot. chayok3. huahua.

jom singgah dan bace:
yeah ! memang aku hepi .

jom like page ni:
Secret Propaganda

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahahaha sekor2 pun aku men tampal je diorg taktau pun at first place hahaha

rafiqa said...

haha, peha gemok2 :p

Atheera said...

haha. lawak-lawak.

Ayie a.k.a Nyei said...

rafiqa: montel2 hahaha

atheera: hehehahaha

Hanif Idrus Blog said...

Isskkkkk!!! tak nak tengok !!!! hahahaha.
Hanif bin Idrus Blog

Anonymous said...

Hahaha tengok laa besar2!! Cantik kott!! Hahahaha

Ai-Sis said...

huyooo.ade group.tak sangka demo ade tak?

Ayie a.k.a Nyei said...

demo ade..laris sgt sampai abes dah..sori..hahaha

aRa Naz said...

kekekee...oh ye? lagu2 da kuar blom? nak dengar..anyway, kelaka la diameter 3 ekar.. Girls Generapfftt FTW!!!hahahaa

Ayie a.k.a Nyei said...

dah keluar, abes dah soldout..sori..hahaha..yeas thanks sbb menyokong hahahahahhaa

stiffler said...

hahahahaha..sekor sekor ada selulit ulat beluncas di pinggul ..hahahahha...

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahahhaa mane ade!! ktorg sume g gym kot..hahakk

RedVixen said...

aku beli 40 pastu campak dalam longkang... kui3

Anonymous said...

Kenape.. :( tak best kee?? :((

Botak said...

otak dia., serabai gila.,
nak muntah aku tengok.,
wahahaha..

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahahaa jangan la muntah..kecik ati ktorang bahahaha

^baju kurung^ said...

haha,, sengal

oranglidi said...

hahaha. nice. 3 ekar tu

penaberkala said...

nak signnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

zety said...

mantap la!

bile boleh launch first single?

hahahha.

d_LA said...

bahahahaha..meh meh sign kontrak ngan aku...giler kepuk cun korang ni rupenye..adehhh..sakit usus aku tgk gmbar korang ni..hahahha

Haris Khairuddin said...

kalau aku jumpa pon aku nak langgar sorang2.. pakai steam-roll. haha.. ;p

Narcisse said...

huyooo.ade group.tak sangka demo ade tak?