Friday, January 7, 2011

Contest Jelingan Manja

hok hok helo helo semua manusia. pegi tengok gambar aku kat bawah tu kalau tanak bace post ini okehh?!! hahahahak!

sedang aku berblogwolking nak promot PERIDETER [entry itu terlampau panjang sampai aku dah menyampah nak edit balik], aku terjumpe petandingan JELINGAN MANJA!! hahahahahaha..
ini kontest kacang punye aku sure bepotensi untuk menang hahahahahha.

ini adelah sharat-sharat yang telah ditetapkan oleh cik bulan:

1. Buat entri pasal kontest nih.
2. Follow blog cik bulan. Kalo rajin follow blog PrettyLensStore jugak sebab PrettyLensStore nie main sponsor..
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
4. Gambar contest jene ikut tajuk tema ok? JELINGAN MANJA OKEH? MANJA..tepek gambar lain kalau nak kene tempeleng..
5. Hendaklah gune gambar sendiri, iaitu owner blog yg bertanding. Tak kisah sorang diri atau beramai-ramai.
6. Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
7. Komen entri die sekali dengan link korang.
8. Tak khususkan untuk girls aje. Boys pun boleh join. Sbb tu aku join hokhokhok





Tarikh tutup: 22 January 2011

psstt..bday aku nih weehh!!

memandangkan gambar aku yang satu ni mendapat bnyk komen yang positif dari rakan2 kat fesbuk..aku telah dengan konfiden nyer menggunekan gambar iniiiii!!


INI ADELAH GAMBAR AKU ITUU HOHOHOK!!



boleh menang kan boleh kan? hahahahha

manje abes dah jelingan mati kalah sumpah lingkup snsd liyanajasmey rozitacekwan g-dragon sume hahahahhahahahahhaaahahhahahahaa

aku nak tag ermm..hizamy ropiee lah!

vote aku utk menang yeyy!! hahahak wooooooo!!

..







updated 22 Jan 2011

aku dapat saguhati mengalahkan 300 peserta lain hakhakhak!


...

64 comments:

Zaiya said...

hahahahaha... stokin tu x bleh blah...
apa pown.. aku terhibur.. kah kah kah

Khel Khaliesah said...

manje dan gile...

Ayie a.k.a Nyei said...

zaiya: hahaha stokin tu puncee!!

khel: thanks! hahak!

Bulan said...

thanks join ayie..
Gud luck ye ;)

Abir Abhar said...

manjanye jelingan niii

nyei said...

hikhik mekasih bulan..hahaa..

tau takpee!! hahak aku rase bodoh sikit2 tapi tak pedulik hahahahaha

mia sephia said...

eeeeeeeeeeee...geram..haha

hans said...

hahaha
leh menang nih

P/S : Siapa Yang Pernah Pergi Brunei? Apa Yang Seronoknya Di Sana?

Ayie a.k.a Nyei said...

jgn la geram camtu mia..hahaha..mcm nak makan jek hahah

haahaa jgn kalah ngn laki lain sudah..pmpuan takpe hahaha

Zaty Anuar said...

HAHA, comel je kot :D

Ayie a.k.a Nyei said...

hahaha comel ke? hahak thanks harharhar

cik 18 said...

seyes manja sampai guling-guling aku ketawa...har har har...semoga ko menang..hadiah bahagi dua ekkk..

keh keh keh

d_LA said...

atoiiiii..nsb bek ade janggut..lawa la stokin ko tu

nyei said...

cik 18: kalau dapat kontek lens ko nak sebelah? hahahaa dapat shawl nak kerat 2 pastu jadi kain lap jek? hahahahhaa

janggut lame tak trim tuh tu pasal serabai ahahaha..stokin tu rm2.90..kalau minat leh order hakhak!

cik 18 said...

cehh..penat aku mikirkan maksud ko tuh...

halaaa...dun worry...sharing is caring...u sebelah, i sebelah...kah kah kah...

nyei said...

hahahahaha alamak ko tabiase lagi..erm erm ejaan omputih aku slalu mlayukan hahak..

one2paii said...

fuhh..berpeluh bila gua masuk uhma lu nie..1st time lu wat contest ker bai?haha..nak gak interfreme muhke lu tuh erk..haha

Ayie a.k.a Nyei said...

hakhakhak..muke tu mahal gile susah payah aku buat tau tak..hahahaha

cik 18 said...

dun worry, 1 tyme, gua akan bese dgn bahasa lu...


errr, gua eksaited lak tgk pic lu yg aku bukan artis korea...cam cill

TunTeja said...

ayie...ade sket macam norlia ghani.kahkahkah.tp serious bley menang ni.manje gilozzz.~~~

Ayie a.k.a Nyei said...

cik 18: bagus2 itu yang aku nk dengar hahaha
hahak tu dulu2 tuh jatuh cinte ngn artis korea tuh..hahaha

tunteja: hahahaha norlia ghani lagi comel laa..takkan aku boleh lawan die hahahak

cik 18 said...

dah arr..malas nak komen agi...perasan ko tuh buat aku lelah..

Xanaster Zak said...

macam taik? macam bodo? sume pn bukan.. ko tambah ar opsyen lain.. macam setan! hahaha!
memang cilake ar jelingan ko.. macam bayi tua! wahaha...

TunTeja said...

HAHA...takkan ko nak lawan gf sendiri kot~~~~memang tabley tertanding pun.ngah ngah ngah :p

nyei said...

cik18: hahaahha sori hahahaha

xanaster zak: mcm setan? horait aku buat lah kejap lagi hahaha

tunteja: kan? aku tak sanggup sbenar nyer..caner die nak terime hakikat kalah ngn balak sndiri hahahaha

ila ni said...

bahahAHAahaHAahaAH manja tak hingat! efek kaki tu yg menjamin voting tinggi kohkhokho

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahahahhahaaha taktau pun motif sebenar apesal kaki tu terlibat hakhakhak

cik miera said...

manja giler...haha..

ieMa ackLes said...

wauuu tergoda i..
haha..
wish u luck, chayok!!

Ayie a.k.a Nyei said...

miera: hahahaha kan..hahak geli hahaha

iema: thanks hahaha

Miecyber said...

Boleh join jugak ker???

Karikatur

Ayie a.k.a Nyei said...

boleh jekk..selambe2..hahahahaha

nora said...

hahhahahaaa manje tahap gile dah ni

Saira said...

manje gel ni~~~ hahaha
all the best~~

luvYOU said...

konfem menang nih!!! :D

-
-

-
-
-

gelak smpai muntah kaler pelangi..

Ayie a.k.a Nyei said...

nora: mmg dah sedar sume tu hakhak!
saira: hahaha iye2 mekasih hahaa
luvyou: hahahahhaha nak muntah macam tu jugaaakk!! mcm kool jekkk!! hahaha

miss eGie said...

sumpah comel! :P

Ayie a.k.a Nyei said...

hahaha jgn la..malu lah! hahak :P

Amiey White said...

cumey3 :p

Ayie a.k.a Nyei said...

:p hahahhaa

dark r0se said...

hahahahaha:P

zety said...

confirm menang nih.hahaha

TunTeja said...

takpelah.ko ckp kat norlia.kenyataan tu memang pahit.gagaga~

Myra Ayreen said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Chakk Chakk ... laga laga pp dulu .. me datang Menjenguk .. sambil bace bace Entry yang very the buggy and buzz nih .. hehehe ..

hit me back okey dear ..

Ayie a.k.a Nyei said...

dark rose: hahahhaa jugak hahaha

zety: kalau tak menang kite serang judge k? hahak!

tunteja: norlia cakap kenyataan die becinte dgn aku pahit gak..die cakap tak pasal2 die kene tomahan hahahaha

myra: alalala laga2 pipi..orait2 i will i will :D

TunTeja said...

nyei.nyei.nyei.hahaha

Ayie a.k.a Nyei said...

iye iye iye hahahaha

anamizu said...

manjenye jelingan!! hak3

recent post : |ikan unik|

arina said...

eh besday awak esok eh ? hee . besday sy 23 january . hee . dekat laa . haha

Ayie a.k.a Nyei said...

anamizu: hahahaha ni yang termanje boleh buatt..hahahak

arina: weee dekat dekat!! hahahaha

arina said...

haha :) okayy ;p

Ayie a.k.a Nyei said...

celebrate same2!! hahaha

Rahimah Hedlund Sazali said...

hahahahahah perghh kompem menang neh..statement 'lingkup SNSD' tak menahaannnn hahaha..

Ayie a.k.a Nyei said...

hahhaa tu dinamekan over konfiden hahahaha

nurul ain said...

tahniah menang contest tuh..

Ayie a.k.a Nyei said...

hahaha thankss :D hahah

cik ungu said...

*nak maki ke tak, nak maki ke tak, nak maki ke tak...~

wada Ahmad said...

hahaha...
gler cute muke 2..hahaha..
nk tergolek terbaring tgk muke hg..huhuhu..
comelll sgt...kikiki

Ayie a.k.a Nyei said...

ungu: jangan..jangan..jangaaann..hahahaha

wada: hahahahahaha jangan la sampai tegolek..hahahak..

Kembang Perawan 3288 said...

edit sblah tu.lawak seyh. haha

jeera said...

sungguuuuuuuuuuuuhhh manja!
hahaha tahniah btw

Ayie a.k.a Nyei said...

kembang: hahaha blajar la pakai adobe photoshop hikhik

jeera: thanks2 hahaha manja abes dah tu hahah ;p

sara E a.k.a ct said...

hahahaha!..adehhh..sakit nye perut hai..hahahaha!..manjeeee yang melebihi had ni..hehehe:D

Anonymous said...

Subhanallah!