Tuesday, June 1, 2010

Puting: bukan sejenis cicak.

ade satu rakan yang power..
name die leplop..
die claim die boleh generate nipple dia..haaaaaaahha!!...korang boleh ke?!

kopek sikit tengoookk!!

haaahahaha







sori lop..ko cicak dowh bro..sumpah puting takleh tumbuh balik..
kepada para pembaca, sedarlah..walau ape pun yang korang pikir, puting memang tak boleh tumbuh semula..
jaga nipple anda sebaik mungkin..

kepade leplop,
aku rase puting ko yg sedia ade sekang sebenar nyer taik lalat je dowh..

...

ingatlah,
putus tumbuh, hilang berganti..
tapi nipple langsung tak telibat dengan peribahasa ni..






...


"sayangi puting anda setiap hari~ vaitegen~ ten tenenen ten~"



...

Align Center

21 comments:

LepLop said...

HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA ITU AMAT BANGANG! BETUL DOWH.. DULU PERNAH TERCABUT.. AKU INGAT LAGI... BETUUUUUUUUUULLLLL.. CAK CAK CAK.. OOOOOOPSS

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahahahahahahhaha!! tu aku cakap sume tu yg dah jadi balik tu sume taik lalat..ni imposible abes ni..try kopek lagi skali pakai ketip kuku..hahahahahaha

BezBuddy said...

npe aku leh TERbace entry ni??oh tidak =P

lufkin said...

INI!!...INI!...

Nor Azwan Azahari said...

wehh.. xde bende laen ke ko nak kaji?? mmg air btol.. hehehehe

ZaCK said...

haha..aku rase LePlop boley masuk..ripley's believe it or not..sumpah pelik!!

Ayie a.k.a Nyei said...

bezbuddy mane aku tau dowh..hahaha
lufkin ape ini ini?
azwan hahaha takde..ni je yg aku rase patut kaji..hahaha
zack agak ar..lop mmg cicak dowh..

Ryan Valentine said...

heeeeee..
mcm tue lak?

Ayie a.k.a Nyei said...

haha entah...mmg patut camtu kot?

PertMuffin said...

aku tuduh payuteruna si leplop tu sebenarnya alien!

FatinZol said...

sumpah bangang !
hahaah

Ayie a.k.a Nyei said...

pertmuffin..hahaha aku pun rase gitu la..hahaha..alien version reptilia ni..

fatinzol..hahahaha..betul weh kajian ni..tak bangan sangat ar sebena nyer..hahahak

Aidi-Safuan said...

hahaa... kenapa tanya soklan camtuh? :P

Ayie a.k.a Nyei said...

aidi..kenape ngn soalan tu? hee sbenar nyer nk tnye tu soalan mane?

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

hudadida said...

ini entry sengal namenye..hak hak
ter-shy2 blush kejap bace entry ko nih..
*usha line* seb baik takde org..=P

Ayie a.k.a Nyei said...

hahahaha..takpe2 takde org..keh3..

bobo ramli said...

pfft!
bagus bagi peringatan.aku akan jaga puts* aku haha :p

mnmnur said...

ahhahahaha! sengallll

Fontonk said...

haha. gila rare nipple dah kopek tumbuh balik.
dah macam alien dah.

one2paii said...

adoi yai..geli puting gua membaca lu punya post..paling x thn gmbar lu wat love kat puting tuh..gua rasa gua tahu sape empunya tuh,,ehehhe