Sunday, February 22, 2009

Effect Laughing Gas ke atas KUCING...

Ini kisah benar..x caye sudah..

4 org kanak2 sedang berseronok..ketawa saje2..kena laughing gas..tibe2..dtg satu kucing...
"meow..meow..meow.." kata makhluk kucing itu...1 org dr kanak2 itu adalah budak hati busuk..dia pn kuar la idea hati busuk itu..
"tangkap itu kucing!!"
namun demikian, 3 org kawan budak busuk hati itu tidaklah busuk hati mereka..mereka pn buat derk je..
budak busuk hati sangat ingin tawu ape jd jikalau kucing sedut laughing gas tu..die pn pegi la kt kucing tersebut..tangkap..belai3...usap3...

"wei budak botak..semburkan.." kata budak hati busuk..
"xnak la" jwb kanak2 botak..
"sembur la.." kata budak hati busuk lg..kanak2 botak pn buat2 besalah sembur la...terpancar kuasa kejahat-jahatan pada mata budak hati busuk itu..
budak hati busuk tekup baju dgn laughing gas itu pd kucing itu..
"dah?"soal budak hati busuk pd kucing..
"meow"..jwb nyer..
tibe2 da jd mcm ni..

makhluk kucing tu high lebih2..gelak gile anjing nyer..gelak da lebih dr manusia..kaki2 sume naek..x paham la bdk2 4 org tu..baru la diorg tau kucing pn bleh gelak...korg penah tgk x kucing gelak? haa..power woo...x caye tgk sebelah ni..-->

pastu..lepas beberapa minit..kucing 2 pn da x gelak lg..die duduk besepah mcm kt bwh ni..temenung..perut dier krem (cramp) sbb gelak bnyk sgt td..tgk tangan pn da mcm pondan da haa patah gitu..haih..kucing2...









camtu je la citer nyer..budak2 4 orang dlm citer ni dirahsiakan identiti diorg..yg pasti diorg tu ade yg gendut..ade yg botak..ade yg mcm ipman..ade yg hati busuk tu la skali..

tidak percaya dengan cerita ini?! percayalah...

p/s-aku x telibat..tp diorg amek gmbr ngn camera phone aku..heehe..

2 comments:

Agakkacak said...

eleh, dia la tu buat tu.. tanak ngaku plak

sara E a.k.a ct said...

kcing sape ni??comel gler..:D