Thursday, January 31, 2013

Menanam Tahi di Pinggir Pinggul


Maaf lah tajuk dia memang mengelirukan sikit. Kebelakangan duduk di kampung ini, aku mendapati ayah semakin nakal. Dia paku laptop aku ke dinding, dia lastik ayam jiran, dia tweetjack twitter aku, macam-macam lagi lah benda di luar kawalan berlaku. kita put aside lah dulu masalah ayah yang nakal ni.

Seronok-seronok duduk kampung, aku pun bercucuk lah tanam.  Tunggul lama aku cantikkan, bubuh aloevera kat keliling dia. ni apa khasiat banyak kena tengok agro tv aku taktau.
    

amek pokok langsuir bubuh atas tu..ini pasti tiada khasiat la.


tabur pasir nak bagi cantik..panas la sikit kalau pokok tak tahan dia mati.. 


so cantik la tunggul bodoh itu.


tiba-tiba dan tak semena-mena, PAAAPPPPPP!! serumpun tahi tumbuh situ. aku panas la. aku letak pasir bukan nak bagi kau berak woi kucing!


teringatkan dendam aku pada ayah, aku rangkul semua tahi itu. 


ambil dan tayang kepada semua. this is fear factor malaysia. apa barang fear factor hisap kulit kerang, pegang tahi lebih rock dan mindfuck!


aku bawak masuk rumah, susun terus kat pinggir pinggul ayah aku. haahahaha inilah dia kisah menanam tahi di pinggir pinggul. 


kau tahu jelah betapa berangnya ayah aku lepas tu. dia terus azan on the spot. esoknya dia bawak aku ke indonesia untuk belajar agama. hahahahahaha
  
aku pastu 1,000% pembaca sedang mindfuck dan ketakutan sekarang. lebih-lebih lagi kalau tengah makan. ada rasa macam hati kecil gitu. hahahaha

hey, takde nyer aku nak main taik!

sediakan sedikit kotak, basahkan dan hancuri. masukkan ke dalam gayung. 


gomol cebisan kotak tersebut sehingga warnanya cantik dan rupawan. 

 

genggami dan perah kotak itu sehingga anda mendapat,

SERUMPUN TAHIIII!!


YANG SUCI DAN BOLEH DIBUAT RAKAAANNNNNN! 


HAHAHAHAHA HAA NAK BUAT LA TU.

Credit Nik Ahmad Aiman sebab share cara-cara buat tahi dari 9gag. kot. ntah aku lama tak bukak. hahahaha

33 comments:

Nur Emilya said...

Haaha sabar je laa adeyh :D

ayie zaharuddin said...

Sabar je? Hahaha bnyk2 besabar lah cemtu.

ila ni said...

ayah anak sama pe'el! kohkohkoh lucu la.


eh betul ke ayah hang buat keje-keje tu?!

ayie zaharuddin said...

Eh tak tak perenggan first tu semua fitnah je hahaha

miLa said...

hahhaha..gelak je la...speechless~

mira_nas said...

haha,, nak prank boleh ni..

serikandi ISLAM said...

gilo..gilo..hakhakhak

ayie zaharuddin said...

Mila: hahaha takpe gelak ikhlas. Hahaa

Mira: boleh. Sile la buat ikut tutorial tu. Pastu letak atas keybod member. Hahaha

ayie zaharuddin said...

Hahaha gilo lah dah taktau nak buat mende kt rumah hahahaha

khel kamarul said...

Sabar jela...

ayie zaharuddin said...

Sabar banyak2 ok. *pat2 bahu*

iAmCekbolat said...

hahaha kau ni kan . aku baru nak bermain-fakk dgn taik tu . ropenye buatan -,-

ayie zaharuddin said...

Hahaha gile ke nak main taik genggam cmtu je. Yek tak serela aku. Hahaha

Shaqir Ir Manz said...

perghhh...jilaka ya amat.. tpi macam style bro..keh3... wat troll ni best :P

ayie zaharuddin said...

Best doh buat tahi suci. Plis plis buat. 5 minit je. Hahaha

Anak Pak Muin said...

kahkahkah..aku tek penah tak gelak bile bace entry ko...hahaha

Juno said...

bodo aaaaaaaa. aku dah macam, wtf wtf.

ayie zaharuddin said...

Anak pak muin: hahaha bagus la mmg niat aku menghiburi pun hahaha :P

Juno: hahak takkan la aku nak sentuh barehand cmtu je taik tu. Yes trolling menjadi! Haha

sya hassan said...

mati2 igt yg real.. haha tetipu sudah..

ayie zaharuddin said...

Hahaha mana mungkin real. Jijik sangat perbuatan tuuu hahahahaha

Wadi AR said...

boleh dah ni aku nak buat dekat engko. jaga jaga, aku bagi yg real punyehh

ayie zaharuddin said...

Kau yakin ke yg aku pegang tu tipu tipu punye? Manetau aku cume nak berkias je taknak tunjuk power depan peminat. Hmm hmm hmm

Che Sakinah said...

Sengal gile r ayei!! macam budak darjah 2! kakakaka !

aku baru nak cakap sampai hati ko tabur tahi atas ayah ko... ciss! tetipu. ;)

ayie zaharuddin said...

Hahaha kau mmg jahat. Dah la berprasangka buruk pada aku, cakap aku darjah 2 plak tuuu. Hahahahaha

Najihah said...

ishh ngeri.. sibbaik taik tipu. kreatif!

ayie zaharuddin said...

hahaha taknak la main taik betul. try la buat 5 minit je siap. hahaha

inforza media said...

Serba Mikrotik
update game dan software
inforza media blogwalking area
makasih gan infonya
Nice share
blogwalking area gan, ditunggu kehadirannya
APKmania : aplikasi for android
Cari Resep Masakan khas Indonesia dimari aja gan
Blog prediksi terkini dan terjitu cek di mari
Tips Kesehatan Wajah bersih dan cerah
tempatnya donwload Games dengan Link MediaFire
100% tentang android
yang muda yang berkarya
salam blogwalking,, di tunggu kunjungan baliknya
seputar tips komputer
about share
about17plus

sara E a.k.a CT said...

lame x jenguk..gerek r cara..hahahahaXD.comel bapak kimsalam eh..hehe

tenku butang said...

ha3.. baru nak cakap.. APA PUNYA ANAK DAA.. tapi bila dh baca abes baru paham.. kelakar lea plak.. hih3..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee..

http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Nur Dzafirah said...

Errr~~~~ Yucks! -.-

Miss Zahirah said...

okey.. aku nak cuba.. hahaha..
lma x jenguk blog ni...

budoxe lee said...

pergh~ kepala hota~~
buat prank kat orang ni seyes panas member

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/